Pastellisia Consseja

Oon nyt tässä useamman tunnin koittanut alkaa kirjoittamaan postausta mutta sitten kuitenkin vaan sammahtanut tähän koneen äärelle. Uusi yritys lähtee nyt. Selvisi muuten syykin tähän oksenteluun ja kuumeeseen, joka nousi iltapäivästä. Nimittäin ulkomaalaiset pakastemansikat. Eilen luonani kylässä ollut ystäväni soitti minulle ja kyseli millainen olo mulla on, hän oli meinaan jo luotani lähdettyä alkanut oksentamaan. Ja kuulemma oksentanut ihan reilusti ja kuumettakin oli tullut. Ei keksitty mitään muuta syytä kuin tekemäni pannarit tai mansikat ja päädyttiin niihin mansikoihin. Yleensä sulatan ne mikrossa mutta tällä kertaa pidin niitä mikrossa about minuutin ja lopun aikaa annoin sulaa itsekseen. Pieni virhe oli. En tiedä osteleeko moni ulkomaisia marjoja mutta tässä on nyt hyvä esimerkki siitä, että kannattaa tosiaankin keittää ne tai suosia suomalaista. Itse en osta enää koskaan mitään ulkolaista pakastettua, en varmasti. Ehkä moni ei halua kuulla enää tästä mun olosta mutta halusin nyt kertoa tuon varoittavana esimerkkinä. Toivotaan, että tämä menee ohitse eikä ole mitään pidempiaikaista A- hepatiittia, olisi aika ikävää. 

Anyways, vierailin äsken Nellyssä ja selailin tuota heidän Converse- valikoimaansa. Löysin sieltä aivan ihanat vaaleanpunaiset plattopohjaiset Conssit *click, niin ihanat! 
Nämä olisivat kyllä todella södet kesäkengät, hmm.
Silmääni miellytti myös nuo matalanpi pohjaiset värilliset Converset, 
todella söpöjä pastellisävyjä!
Vihreät *click / vaaleanpunaiset *click / lilat *click
Mikäs on teidän lemppari herkkusävy? Ja paksulla pohjalla vai ilman? 🙂
Kommentit (11)
  1. Noro? Tarkoitat varmaan listeriaa 🙂

  2. Itse sain luultavasti ulkomaisesta parsakaalista (en keittänyt vaan söin sellaisenaan) noroviruksen. Aloin yöllä oksentamaan ja kuume nous. Kesti sen vuorokauden ja empä aio enää syödä keittämättä. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *