Shortsi- löytö!

Huomenta! Olo alkaa olemaan jo parempi ja kuumekin laskenut. Sain äsken jopa syötyäkin pari leipää, jes! Ainut mikä tässä vielä vaivaa on suunnaton väsymys. Tuntuu, että jaksan yhtäjaksoisesti olla pystyssä sen vartin ja sitten tarviikin jo päästä vaakatasoon. Niin, että vali, vali. 🙂

Muistin yhtäkkiä etten ole postannut teille mun shortsi- löydöistä, siis täydellisistä sellaisista. No yllättäen nämä ovat Vero Modan malli *click click. Tuolla Booztilla ei näemmä vaan ole kokoa 25, saatika kaikkia värejä tarjolla jotka meiltä myymälästä taas löytyvät. Ainakin oranssi ja vaaleanvihreä puuttuvat. 

Itse shortsista sen verran, että malli on ihan täydellinen, tai ainakin omalle kropalleni se istuu aivan loistavasti. Useimmissa sovittamissani shortseissa on ollut ihan liian lyhyet lahkeet, jonka vuoksi niitä ei kehtaa missään duunissa käyttää. Ja itseasiassa en nyt kauheasti muutenkaan tykkää, että pyllyn posket vilkkuvat kun kävelen… Näissä lahje on sopivan mittainen ja vyötärö sopivalla korkeudella. Herkullisia värejä on tarjolla useampia ja hintakaan ei päätä huimaa. Itse tykästyin ja siksi ostinkin heti muutaman parin, toivotaan lämmintä kesää, että näille tulee käyttöä! 🙂 Oranssi jäi hieman kalvamaan mieltäni mutta toisaalta mietin, että siitä saattaa helposti kuultaa läpi mikä taas ei hirveän kivaa ole.

Ja muutama kuva shortseista päälläni.
Miltä näyttää? Löytyykö jonkun kesäkomerosta jo tällaiset? 🙂

Ihan pakko vielä lisätä tähän loppuun kuva kuivumassa olevista neon- topeistani. 😀
Niin karkkisia ja kesäisiä! Mulla on joku ihme neon- villitys meneillään…
Nyt vaakatasoon ja SOA:t pyörimään.
Aurinkoista päivää sinne! 🙂
Kommentit (12)
  1. Ompas kivat! Mäkin noita yks päivä viime viikolla katselin, mutta pitää mennä kyllä ihan sovittamaankin, kun ei nuo kalliit olleet:) Mustat itse tarvitsisin, mutta noi pinkit näyttää myös ihanilta!

    http://withsugarapple.blogspot.fi/

  2. Hei jee!! Katoin just ginassa shortseja ja ne oli sellaisia pyllynposki malleja 😀 Noi vois ollakin kivat. En ymmärrä mikä järki siinä on, että tehdään liian lyhyitä shortseja, ei näytä hyvältä kenenkään päällä.

    1. Joo, sepä. Ihan karseita… Meillä on kans tosi paljon lyhyitä malleja, joita ei voi todellakaan kuvitella käyttävänsä kuin rantsussa. Mutta noi on just sopivan mittaiset, kandee käydä tsekkaamassa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *