Uudet Björn Borg Footwearin tennarit

Käytiin muutama päivä sitten napsimassa parit asukuvat täällä Espoon pihapiirissä. Sain meinaan joku aika sitten Björn Borg Footwearilta lahjaksi todella ihanat tennarit, joihin olen ihan rakastunut. Täydellinen väri ja tuo neonpohja kruunaa kokonaisuuden. :) 
Kengät ovat myös todella kevyet jalassa eivätkä ollenkaan hiostavat. Toimivat varmasti hyvin täällä Suomen kesässäkin.

Nappasin myös tuosta kuvaajasta muutaman kuvan, oli vaan hieman väsynyt kaveri vapun juhlinnan jälkeen… :)
Kengät Björn Borg Footwear
Housut Zara
Paita Only
Keinonahkatakki Vero Moda
Kaulakoru nimesi.fi

Mitäs tykkäätte kengistä tai asusta ylipäänsä? :)
On my way

13 vastausta artikkeliin “Uudet Björn Borg Footwearin tennarit”

  • LOPE, miksi sun pitää tulla jokaiseen blogiin heittämään jotain random kysymyksiä, jotta saisit sun blogisi linkitettyä? :D Pakkomielle saada lukijoita? Kyllä ne tulee muutenkin, jos on sen arvoinen blogi..

 1. Vitsit tykkään noista hiuksista!! Onks nää värjätty sil Féria Wild Ombrés liukuväril, mistä jossain aiemmas postauksessa kerroit? :)

  • Kiitos! :) Itse mietin, että onpas ne taas oranssit. :D Juu, värjäsin sillä ja sen jälkeen olen laittanut kerran vaaleanruskean kevytvärin, osittain myös latvoihin. Mutta eihän se kauaa pysynyt, nyt pitäisi varmaan taas jotain maskia tuohon latvaan, että tulisi hieman eloa sinne. :)

 2. Aivan ihana takki! Saako noita vielä vero modasta vai ootko ostanut joskus kauan sitten jo? :)

  • Kyllä saa, ostin joskus pari kk sitten itse. Mutta meillä on kyl viel jäljellä. :)

 3. hyvännäköisiä kuvia. mun pitää kyl sanoo, et toi sun headeri ei oo mikään maailman paras, olin tätä mieltä jo silloin kun vaihdoit mut ”innostuin” vasta nyt kommentoimaan kun joku muukin oli siitä jotain sanonut. Musta tuntuu ettet sä ite näe sitä samalla tavalla kun (jotkut) lukijat, kuvassa on vaan niin monta juttua ”väärin”. Ensinnäkin, sun käden asento näyttää tosi oudolta ja epäluonnolliselta, kuva on photaroitu huonosti, sulla on mun mielestä liian vähän päällä ottaen huomioon että tää sun blogi on aika lempeä eikä niin ”seksikäs” mitä kuva antaa ymmärtää. Sä myös näytät siinä tosi laihalta ja fontti on vaan lätkästy päälle. Sori nyt kun kommentoin näin negatiivisesti, mun mielestä sulle sais vaan niin hienomman headerin joka sopis tähän blogiinkin. Kenzan blogissa oli hetki sitten muutamia lukijoiden tekemiä headereitä (http://kenzas.se/2013/04/30/headers/) enkä nyt sano et sun kandeis kopsaa joku tollanen mut mun mielest sun blogiin sopis joku vähän erilainen. HUH tulipa header syväanalyysi mut toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitin :D!

  • Kiitos kommentistasi. Kommentoin tätä asiaa jo aikaisemmin ja kerroin siellä syitä miksi nyt on tämä banneri. Kuvan ajatus on olla puhdas, kaunis, luonnollinen. Ei seksikäs. Minusta alastomuus ei todellakaan aina viesti seksikkyyttä, vaan se voi olla puhdastakin ja kaunista. Kuva on myös poikaystäväni käsialaa, mikä tekee siitä itselleni vielä ”tärkeämmän”. Jokainen näkee toki asiat eri tapaa, toisille puolialaston ihminen on heti seksikkyyttä, toisille ihmisen vartalo saattaa olla inspiraation lähde taiteellisessa mielessä. Niin, voi olla että banne jossain vaiheessa taas vaihtuu, ihan virkistyksen vuoksi. :)

 4. Mun mielestä tää nykyinen banne on aivan erinomainen! Edellinen ei toiminut siksi, että siitä näkyi avatessa vain osa eivätkä kuvat tulleet näin ollen oikeuksiinsä. Nykyinen on todella tyylikäs ja sopii tänne oikein hyvin.

  • Kiitos! :) Kyllä tämäkin varmasti jossain vaiheessa vaihtuu mutta vielä toistaiseksi tällä mennään. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta