Operaatio hiukset

Multa on nyt useampaan otteeseen kyselty kommentti- boxissa hiusväristäni, siis tuosta vaaleammasta latvasta. Miten olen sen värjännyt ja millä? Olen blogissa aikaisemminkin jotain aiheesta kirjoittanut mutta ajattelin nyt tehdä asiasta vielä postausta, kun sen kanssa olen tässä muutenkin viime viikot kamppaillut… Eli tuossa lopputalvesta pohdiskelin hiuslatvan vaalentamista kevääksi/kesäksi. Markkinoille tuli Lorealin Feria Ombre (tai jotain sinne päin) niminen hiusväri, jolla pystyy kätevästi kotona liukuvärjäämään latvan. Siispä ostin aika extempore tuollaisen väripaketin ja tein latvan vaalennoksen kotona. Erinomaisesti onnistui, mukana oli kampa jolla oli todella helppo liukuvärjätä näinkin pitkää ja paksuhkoa tukkaa. Jes, olin todella tyytyväinen lopputulokseen. Mutta niin, eihän se uunituore vaaleus ikuisuuksia hiuksessa pysy, ei ainakaan saman värisenä kuin se värjätessä on ollut. :) 

Nyt olenkin siis lähinnä kamppaillut sen kanssa miten ylläpitää tuota latvaa hyvänä… Haluaisin pitää sen vaaleampana, kyllä mutta en haluaisi siitä oranssia. Eikös tuo juuri ole vaaleiden hiusten ongelma, että väri lähtee taittamaan sinne pissan suuntaan? En ehkä haluaisi värjätä latvaa vaalealla uudelleen, koska silloin se saattaisi vaaleta ihan liikaa ja kärsiäkin turhaa. Mulla on vielä sekin ”ongelma”, että hiukseni ovat luonnostaan hieman taipuisat ja hiuslaatu on karheaa. Hiukseni siis harvoin ovat silkin sileät ja kiiltävät vaan ne ovat usein aikamoinen takkupesä. Eli hiusvärin vaaleneminen tuossa latvassa näyttää entistä pahemmalle. :D Noh, näissä kuvissa tuo väri on vielä suht ok, mutta kuten huomaatte jotain eheyttä ne kaipaavat. Ja mullahan on kaikenmaailman Maroccan Oilit sun muut öljyt kyllä kotona mutta niiden olen huomannut lähinnä rasvoittavan hiusta?? Toiset ylistävät mutta itse en ole saanut näitä toimimaan? Colormaskeista olen paljon lukenut blogeistakin ja siksi ajattelinkin kokeilla niitä seuraavaksi. Itseasiassa on pitänyt jo pidempään käydä Sokokselta sellainen hakemassa mutta en ole vaan saanut aikaiseksi. Nyt voisi olla hyvä sauma kokeilla miten tuo toimisi omaan hiukseen…
Millä sinä pidät liukuvärjäyksen eloisana? Vinkkejä saa antaa! :)
On my way

15 vastausta artikkeliin “Operaatio hiukset”

 1. Kai laitat öljyn märkään tukkaan?:) ja moroccan oilia tarvii laittaa vaan peukalon kynnen kokoisen tipan tukkaan :) se riittää ! Hiero eka kämmeniin ja sit tukan latvaan

 2. Hopeashampoota kannattaa kokeilla myös jos et ole vielä koittanut :)

 3. Mitä sävyä colormaskeista ajattelit kokeilla?
  Colormaskit on nimittäin tosi hyviä moneenkin juttuun,mutta tuntuu,että niiltä on jäänyt sellanen viileä beige sävy tekemättä.Sellainen jossa olisi riittävästi pigmenttiä taittamaan lämpöä tummanvaaleista/vaaleanruskeista hiuksista.

  Hiusjuttuja:

  http://paastavarpaisiin.blogspot.fi

 4. Mulla aika samanvärinen tukka ku sulla, laitoin colormaskin tummanruskean sävyn koko tukkaan, tuli vähän punapigmenttinen sävy latvoihin, eli ei vältsisti kannata sitä ainakaan laittaa! Ihana toi sun tukka on kyllä nytkin :) t. Hannanen

 5. Olikohan wellalla vai millä vastaavalla, en nyt muista, semmosia vaahtosävytteitä joita saa kampaamokaupoista. omaa vaaleaa sillä taitan useasti (on muitakin sävyjä kuin pyhä 10V joka on kaikkialta aina loppu). Paul Mitchelin super skinny serum on hamppulatvojen paras ystävä, Harjaa ensiksi takut auki märkänä, tangle teezer tähän, ja sitten hieroo seerumin korvatasolta alaspäin ja kuivaa föönillä jotta kuuma aktivoi aineen :) suosittelen (Y) meikäläisen karkee surffiblondikin pysyy näin pehmeänä pari päivää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta