Aamukahvia partsilla

Täällä hengaillaan pinkissä OnePiecessä partsilla ja lipitellään aamukahvia. Vaikkakaan ei nyt kovin aamu kai enää olekaan. Syntiä tämä tällainen vapaapäivän aamupuuhien venyttäminen, vai mitä? ;) Tämä viikko on jälleen aika pätkäviikko, torstaina helluntai joka vapaa ainakin itselläni ja sitten sunnuntaina äitienpäivä. Toukokuu menee tunnetusti ihan hurjaa vauhtia. Tässä taas surffailin nettikauppoja läpi ja koitin bongailla sieltä jotain kivaa. Yksi juttu ainakin lävähti silmilleni, nimittäin Nellyllä on meneillään *kampanja, jossa valikoima Vedge- sneakereita -40 pinnaa. Mielestäni tuossa oli muutamatkin aika mageet yksilöt! :)

1. *click / 2. *click / 3. *click 

Mulla alkaa muuten olemaan pientä matka/lomakuumettakin. En ole hetkeen käynyt ihan kunnon löhölomalla ja nyt on tosissaan ollut ajatuksissa joku äkkilähtö heinäkuussa. Tarvitsisin sellaisen pienen irtioton arjesta, aurinkoa, hyvää ruokaa ja lepoa. Selailin tässä hieman *ebookers.fi:n kautta halpoja lentoja, lähinnä Kyprokselle ja Kreikkaan. Olen molemmissa maissa käynyt, Kyproksella useammankin kerran ja tykkään noista paikoista kovasti. Kreikasta ehkä vielä enemmänkin. ebookersin kautta lentoja, hotlia jne. saa tunnetusti edullisemmin, joten itse olen tottunut tuota käyttämään aina, kun olen sopivaa matkaa haeskellut. Tuolla sivuilla on todella kätevä *hintakartta, johon voi itse asettaa maximisumman, minkä on valmis matkaan laittamaan. Sitä kautta on helppo katsoa esimerkiksi pidennettyä viikonloppulomaa tms. Todella kätevää! No ihan ensihätään ollaan lähdössä vähän reilu viikon päästä poikaystävän kanssa Tallinnaan pienelle lomalle, sekin toimii tähän hätään. Ja olihan mun nyt pakko vähän sitten lomafiilistellä… 

(Kuvat on lainattu täältä.)
Oijoi <3
Onko muilla lomakuumetta??
Nyt sitten vaan salille treenailemaan sitä kesän bikini- bodya! :)
On my way

12 vastausta artikkeliin “Aamukahvia partsilla”

 1. torstaina on helatorstai, ei helluntai, mutta ei sillä nyt niin väliä ole :D
  t. pilkunviilaaja

 2. Hei, ei tollasia kuvia :D. Oon kärsinyt nyt lomakuumeesta ja olis ihana vaan päästä johonkin lämpimään. Malediivit on tällä hetkellä suosikkina, mutta pitäis säästää ensin hieman rahaa, että pääsis sinne.

  • Nojoo, täälläkin on kova kuume kyllä! Mulle kkelpais tosiaan ihan välimerikin, pääasia, että olisi aurinkoa!

 3. ”lomakuume” ….se täysin vieras sana mulle, koskaan kun en oo missään lomalla ollu ni ei oo mitään mistä kuumeilla!
  p.s. kiitti ihanasta blogista

  • Heheh, no toivottavasti sulle joskus loma liikenee! ;)

   Kiitos sulle, kun luet <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta