Puhelimen kuvasaldoa

Nyt olisi jälleen luvassa tällaista puhelimen tyhjennys- päivitystä, aka ”instaweek”. ;) Tällä viikolla on tullut treenattua salilla kolmena päivänä ja noh, huomenna tulee se neljäs. Lihasryhmät on kuitenkin käyty läpi, joten ihan tyytyväinen voi siinä mielessä olla. Juoksun olen aloitellut ja nyt, kun ilmat ovat lämmenneet koitan heittää niitä aamuaerobisia parisen kertaa per viikko. Mulla on tällä hetkellä sellainen tilanne, että sali on vielä muutaman kuukauden Sellossa Fit1, kunnes tuon miehen kanssa pitäisi alkaa katselemaan jotain salia tästä kodin läheltä. Akseli olisi siis aikalailla Hakaniemi- Alppila- Kallio- Vallila. Muutamia vaihtoehtoja on pyörinyt mielessä, kuten esimerkiksi Hakaniemen Solana Fitness (onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä salista?). Haluaisin treenipaikan mahdollisimman läheltä ja sen pitäisi olla kuitenkin suhteellisen kattava laitteiltaan. Lisäksi tärkeää olisi pitkät aukioloajat. Haluan voida käydä treenaamassa ilta kympiltä jos mieli tekee! 
Ja saa tosiaan suositella jos tulee mieleen jotain hyviä saleja mainitsemallani alueella!? :)

Ihanaa, kun on ollut niin kesäisiä säitä ja aurinko paistanut. 
Tällä viikolla olen viihtynyt paljon maxihameissa- ja mekoissa, sekä värikkäissä farkuissa. 
ESHISH Finland lanseerattiin ja käynnistelin arvonnan blogissanikin! Yey! 
Ehdit vielä osallistua täällä.
Niin ja olihan tässä se Ikean reissu…
Pöytä kasassa mutta tuolit uupuvat, ehkä huomenna… tai ylihuomenna. :)
Eilen illalla käytiin kisa- studiossa MTV3:sella. Isot screenit ja hyvä meininki, plus paljon tuttuja! 
Käytiin vielä porukalla Namussa muutamalla. Kuitenkin jo kahdelta nukkumaan, tänään oli meinaan täysi työpäivä. 
Eilen oli raidallisen maxin vuoro ja olin muuten varmasti ekaa kertaa tennareilla baarissa… 
Mä en nykyään pahemmin jaksa ressata, hah. 
Tänään alkoi kovasti tekemään mieli Picnicin uuniperunaa ja olihan se sitten pakko kävästä lounaalla syömässä kunnon annos. :)
Ihan paras on tuo lämminsavulohi mutta fetaan olin hieman pettynyt, liian isoja ja paksuja paloja. 
Picnikin salaatit ovat mun mielestä aika kamalia…
Johdossakin tuli käytyä yksi päivä. Parhaat salaatit Kampissa!
Toivottavasti sielläkin on ollut mukava viikko ja viikonloppu sujuu yhtä leppoisasti! :)
Itse painun kohta pehkuihin, mieletön väsymys.
On my way

10 vastausta artikkeliin “Puhelimen kuvasaldoa”

 1. Oon käynyt solanassa enkä suosittele: meno tosi kasaria, pimeää, hiki haisee ja aika tunkkaista.

  • Aijaa, niin se taitaa olla sillai maan alla. Tuolla FIT1:sessäkin haisee kunnon hiki, mut laitteet on hyvät ja hinta tosi edullinen. Välillä kyllä hieman ällöttää koskea laitteisiin kun voi tuntea edellisen peppuhien. :D
   Mutta kiitos tästä vinkistä, ehkä solana on sitten no, no.

 2. Ite muutin just hakaniemeen pari kuukautta sitten, ja aattelin kans käydä tsekkaa solanan. Mukava asiakaspalvelu ja isot sali tilat saa plussaa. Muuten se oli ehkä vähän sokkeloinen ja ”kellarimainen”. Miinusta lisäsi se että siellä kävi sellaisia kunnon pumpattuja ”hirviöitä” :D itse en tykkää sellaisesta. Mutta ihan uudet laitteet (ainakin mulle kun oon muuttanut maalta, eikä siellä tollasia ollu:D) mutta ite kannattaa käydä tsekkaa, ilmanen on se eka kerta jos haluu tutustuu, ainakin mulle oli :) ja nams toi uuniperuna tsydeemi <3 ja sun blogi on huippu =)

  • Hmm. Hahah, niin noh, jos sinne miehen kanssa menen niin ehkä mä uskallan. ;) Joo, no tosiaan katsotaan joskos sitä tsekkaisi tuonkin. Ja uuniperuna oli nami mutta arvaa vaan alkoiko duuni painamaan tuon jälkeen… :D Kiitos ihana, kiva kun lueskelet! :)

 3. Kokeile fitness24seveniä hakaniemessä. Ne on aina auki ja ihan kattavat laitteet!

 4. Mä tykkään kyllä Picnicin salaateista, mutta siinä on ihan sikapaljon eroa että mistä sen ostaa! Tykkään ottaa kana-vuohenjuustosalaatin, niin jossain Picniceissä se vuohenjuusto murennetaan semmoiseksi pieneksi =hyvää, jossain taas on semmoisia isoja paloja ja ne kuivat reunat on myös siinä mukana = yäk. Varsinkin jos ottaa mukaan ja syö tyyliin junassa sen niin sitä on aika ärsyttävä yrittää jollain muovihaarukalla ja -veitsellä yrittää pilkkoa sitä vuohenjuustoa.

  • Musta ne salaatit on sellaista kuivaa pussisalaattia ja seassa on muutama hassu pala kanaa tms. mitä täytteeksi ottaa. Niin ja noh, olen vähän kuullut huhua Picnikin hygieeniameiningistä. Ei vissiin joka paikassa ihan freshiä toimintaa… Ja itseasiassa itselleni jäi vähän nihkeä kuva ainakin Forumin Picnikistä, siellä myyjä nojaili käsivarsillaan leikkuulautaan jossa leikataan patongit sun muut. Lisäksi palvelu ei ole todellakaan aina ollut kovin hyvää… muutamassakaan Picnikissä. Ei siihen paljoa tarvita, että asiakkaalle tulee huono fiilis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta