Libressen Pink Ticket- skaba jatkuu!

Kirjoitin joku aika sitten blogissani Libressen Pink Ticket- kamppiksesta (edellinen postaus löytyy täältä), joka on Indiedays Inspirationin yhteistyökampanja. Kisan pääpalkinto on super, hyper upea, eli kahden hengen shoppailumatka New Yorkiin! UUUH ja jeee! Kisa on siis edelleen käynnissä ja itseasiassa kilpailun viimeinen vaihe lähenee. Eli kyseessä tulee olemaan palkintojahti- kampanja, jonka kautta on mahdollista löytää virtuaalisia Pinkkeja Tickettejä. Tästä tulee lisäinfoa faceen, joten kannattaa ehdottomasti rekisteröityä ja tykätä Libressen facebook- sivusta

Libresseltä voi tilata myös uutiskirjeen, jonka avulla pysyy varmasti mukana skaban eri käänteissä. Kirjeen voit tilata täältä, sivun oikeasta yläkulmasta. Niin ja ei tokikaan saa unohtaa viikkoskabaa, jonka kautta on mahdollista voittaa lahjakortteja Nelly.com:iin! :) Kaikki informaatio löytyy edelleenkin Libressen facebookista

Ja nyt tulee kiva juttu, nimittäin te voitte voittaa blogini kautta Pink Tickettejä
Teidän tulee vaan kommentoida kommenttiboxiin seuraavasti: 
Eli perustele miksi juuri sinä haluaisit New Yorkiin ja tarvisit niin kipeästi tuon lipukkeen!
 Aikaa osallistua on torstaihin 16.5 klo.18 saakka.

Tickettejä jaetaan siis kaikkien kampanjassa mukana olevien blogien lukijoille, 
joten toivon mukaan teiltä tulee hyviä kommentteja ja mahdollisimman moni teistä voittaa! 

Kerään torstai- iltana 2-5 parasta kommenttia, jotka lähetän eteenpäin. 
Jos blogini lukijoista joku voittaa, kerron siitä tiistaina 21.5 blogissani. 
Kommentoikaahan ja perustelkaa omaperäisesti! ;)
On my way

5 vastausta artikkeliin “Libressen Pink Ticket- skaba jatkuu!”

  1. Syy, miks mun pitäis päästä New Yorkkiin shoppailemaan on kaunaa kantava ja haikee. Vuonna 2009 meiän perheellä oli matka jenkkeihin ja meidän piti vaihtaa lentokonetta nycissä. Se lentokenttä oli iso ja kahteen osaan jaettu ja meiän piti mennä manhattanin läpi metrolla tai jollain ihmeellisellä ratikalla tmv toiseen paikkaan. Näin sen 15min nyciä enkä oo päässy tästä yli. Haluun nähdä ja kokea sen uudestaan, enemmän ku 15min. SE EI RIITÄ…. Aaa toivottavasti tää nyt on vakuuttavaa koska mun sydäntä kalvaa tää tunne enkä saa nukutuksi yöllä..</3

    Ainakin melkein.

  2. Sen lisäksi että New York on ihan must-see juttu ja haluan sinne ihan hirveesti jo pelkästään sen kaupungin takia, on toinen vieläkin tärkeempi syy. Se on yksi parhaimmista ystävistä kuka mulla on koskaan ollut! Olin viime kevään vaihdossa Pekingissä ja tutustuin siellä newyorkilaiseen tyttöön, jonka kanssa meistä tuli ihan ylimmät ystävykset koko vaihdon ajaksi! Tehtiin ihan jokaikinen päivä yhessä jotain ja käytiin paaljon shoppailemassa (sen tää tyttö osaa paremmin kun kukaan kenet tunnen ;) Kesällä molemmat palattiin koteihin ja ikävä jäi! Ollaan pidetty yhäkin yhteyttä tosi tiiviisti.. mun oli tarkotus mennä sinne uutena vuonna, mutta opiskelijabudjetti ei lentolippuihin kuitenkaan venynyt.. sitten tän mun kaverin piti tulla mun luokse tänä kesällä, mutta se saikin intership:in Kiinasta, minkä takia se ei pääsekään tulemaan.. Ikävä on kova! Ollaan myös molemmat alettu seurustelemaan ja haluttais ihan palavasti tavata toistemme siipat. Ottaisin siis poikaystävän mukaan. Nyt ollaan alustavasti taas puhuttu seuraavasta uudesta vuodesta, mutta saa nähdä miten käy. Siihen on niin kauan aikaa!! Haluaisin ihan palavasti myös tavata tän ystäväni perheen ja ystäviä ja nähdä paikat mistä oon kuullut miljoonia tarinoita ja juttuja.. ai että, mä niin tarvitsisin nää liput!!

  3. Haluaisin päästä new yorkkiin shoppailemaan koska tarvitsisin niin paljo uusia vaatteita.Kaappi suorastaan ammottaa tyhjyyttään, tarvitsisin uusia kesävaatteita koska niitä mulla ei ole.. New york on unelmien shoppailukaupunki, olis aika unelma päästä sinne. En myöskään oo koskaan päässy mihinkään ulkomaille. suomessa on niin vähä kauppoja. hm,vero moda yms. muut on niin tavallisia. tarvittisin sen lipukkeen että saisin vaatekaappiin edes jotain sisältöä… mun olis niiiin pakko päästä sinne! :>

  4. Haluaisin NYCiin shoppailemaan, koska se on ollut unelmani koko elämäni ajan. Edes NYC:issä käyminen! New Yorkissa shoppailu on varmaan jokaisen naisen/tytön suuri unelma, kaupat pursuavat ihania ja omaa laatuaan olevia vaatteita! Se niin vaan on mun unelma, jonka haluan toteuttaa! En haluaisi vain shoppailla, vaan käydä myös kaikilla nähtävyyksillä ja paikoissa joissa elokuvia kuvataan. Tätä haluamisen tunnetta ei voi edes sanoin kuvailla! :)

  5. Haluaisin new yorkiin ihan vaan sen takia että saisin uuden hienon kokemuksen lisää minun elämäni aarrearkkuun. Minusta olisi mukavaa näin nuorella iällä matkustaa mahdollisimman paljon ja nähdä kaikkea uutta ja kaunista :) matkani haluaisin myös jakaa rakkaimpani kanssa-rakkaan mieheni. Se olisi ihana yhteinen romanttinen matkakokemus. Toisen kanssa ei voi koskaan liikaa kokea asioita :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta