Wave Shoes

Olin jokunen aika sitten piipahtamassa Wave Shoes liikkeessä Helsingin Albertinkadulla. Pieni liike Punavuoressa on pullollaan ihanaa suomalaista designia, Wave- sandaaleja, joissa yhdistyvät luonto ja innovaatio. Kengistä mielenkiintoisen tekee niiden rakenne, joka on taivutettu kotimaisesta puusta. Nämä ovat jalassa myös ihan mielettömän kevyet ja mukavat, kuin pilvihattaroilla kävelisi. :) Sain valita heidän valikoimistaan yhdet omat Wave- sandaalit ja nahkan ystävänä päädyin alla olevaan malliin. Yksinkertaiset ja pelkistetyt, tykästyin.

Mitäs pidätte valitsemastani mallista? 

Nappasin muutaman kuvan myös malliston muista kengistä.
Sandaalit oli sijoiteltu kauniisti puiselle seinälle.
Mitäs pidätte? Persoonallisia vai mitä? :)
Itse tykkään. Kaunista ja persoonallista designia Suomesta.

Lisäinfoa kengistä ja niiden suunnittelijasta voit kurkata Facebookista 
tai sitten ihan Waven nettisivuilta.
On my way

27 vastausta artikkeliin “Wave Shoes”

  • nää kengät on vaan sen verran karseet :D.. käyttäisitkö oikeesti?

 1. Kyllä mä ainakin pyrkisin käymään mahdollisimman monessa jos asuisin sielläpäin :)

  • Joo, itse en käy todellakaan jokaisessa mutta aina kun pääsen niin meen kyllä. :)

 2. Oho eka ano olikin jo sanonut samaa mikä mulle tuli mieleen.. Jotenkin liikaa näitä mainosjuttuja :( Enkä nää että sä oikeesti jaksaisit innostua noista kengistä niin paljoa että käyttäisitkin niitä, vaikka varmasti arvostat muuten niiden designia.

 3. Mä tykkään, noi on ajattomat! Näyttää kyllä sellasilta, ettei välttämättä jaksais koko päivää kävellä… Oliko oikeesti kuin ’pilvihattaroilla’? :)

  • Siis tosi hyvät jalassa vaikka itse alkuun epäilin samaa! Ja on joo, en ehkä duunikengiksi mutta kesällä tarvii sandaaleja. :)

 4. Hmm mun mielestä noi on aika mageet! Kauniilla tavalla erilaiset.. Paljonkohan noi maksaa?

 5. Nyt tule ihan liikaa näitä mainokisia! :/ Vaikka sä hyödyt että mainostat muitten tuotteita niin älä kuitenkaan Blogiasi pilaa :/ Sulla on kiva blogi ja sitä on kiva lukea! :) mutta se että mainostelen näin paljon muitten tuotteita pilaa blogisi :( Ja niin noi hengät on kyllä aika kamalat :/ Ei mun mielstä sovi ollenkaan sun tyyliin

 6. Pakko nyt kommentoida. Sulla on tosi kiva blogi ja moni oikeesti tykkää lukea blogiasi! :) Mutta nyt ihan oikeesti tulee aivan liikaa mainoksia! :( Vaikka sä hyödyt siitä että mainostat muitten tuotteita,niin älä ihmeessä kuitenkaan blogiasi pilaa muitte roinalla :(

  • Valitettavaa, että sulla on tuollainen fiilis. Järkkään kuitenkin myös teillekin arvontoja, joita niitäkään ei olisi ilman yhteistyökuvioita. Mutta noh, paljon on postauksia ilman mainoksiakin, joten en nyt kuitenkaan puhuisi blogin pilaamisesta. :) Niin ja en muuten mainosta mitään sellaisia juttuja, jotka eivät ole omaan mieleeni. Eihän siinä olisi mitään järkeä??

 7. Heippa! Ei liity kyseiseen postaukseen mitenkään, mutta mitä itseruskettavaa käytät kasvoille?:)

  • KICK:sin itseruskettavaa ja välillä tuota St. Morizin vaahtoakin. Linkki siihen löytyy blogini oikeasta sivusta. =)

 8. Miks ihmiset on näin julmii…? Mitenniin muka mainostat.. höh. Sun postaukset on hyviä!!! :) Erika*

  • Itse ihmettelen ehkä tuollaista kommenttia, että ruma, kauhea tms. jos jotkut on toisen ihmisen käsityötä.
   Mielestäni aika noloa arvostelua. :) Ei mua mainoskommentit haittaa, niitä nyt tulee aina.
   Kiitos sulle kommentistasi! :)

  • Eiköhän kaikesta saa sanoa mielipiteensä, oli se sitten henkkamaukkarenttu tai jotain helkkarin hienoo designia.. onhan ne kaikki joku joskus suunnitellu? Ja itsehän kysyit: ”Mitäs pidätte?”. Itse en pidä. Ihme Aladdin-sandaalit.

 9. Lähinnä meinasin sitä että,mainoksia on oikeesti niin paljon. Välillä oikeesti mietin että onko tuotteesta kertomasi asia oikeesti totta vai mainostatko sitä ihan sen takia että saat siitä provikkaa? Blogisi on oikeesti tosi hyvä!! Ja sitä on oikeesti todella kiva luke plus olet todella kaunis nainen! (asu kuvat on parhaita!!) Mutta se että näitä manoksia on niin paljon, oikeesti pilaa blogisi :( Käyn melkein päivittäin lukemassa blogiasi,niin viima aikoina joutunut pettyy kun avaa sivusi mainoksia sieltä vaan löytyy, ajatteleppa niin,jos katsot esim. jotain hyvää tv-ohjelmaa,niin varmasti odotan että ne perhanan mainokset menee ohi! Ei mainoksia kukaan oikeesti jaksa kattoo, eikä varsinkaan lukea :/ Mainosten sijaa voisit oikeesti enempi laitta niitä asu kuvia ja kertoo päivästäsi. toki ymmärrän että niitä mainoksia joskus tulle,mutta ei kuitenkaan niin että blogisi painottuu siihen mainosalaan :/ Pahoittelen jos koet loukkaavaksi mielipiteeni, mutta hyviä blogeja on hyvin vähän,tämä blogi kuuluu niihin! :)

  • Kiitos palautteestasi. Itse tosiaan mainostan vaan sellaista josta itse pidän tai johon uskon. Mä en oikeastaan usein saakaan mitään huonoja juttuja, mikä on ihan mukavaa. On helppo sitten kirjoitellakin. :)

 10. ^ Tv-ohjelmat hankitaan just niillä mainosrahoilla, se mainostaa joka eniten maksaa.En usko, että kukaan itseään kunnioittava bloggari lähtee ns. tuollaiseen huoraamiseen. Eikö blogien idea ole just se, että bloggari kertoo niistä asioista, mistä hän itse pitää ja kokee tärkeänä ja lukijat löytävät hänet sen kautta? On ne ”asiat” sitten löydetty itse tai yhteistyökuvioiden kautta. Ja kaikki ei miellytä kaikkien silmää, musta on hienoa että tässä tuodaan suomalaista designia esille. Tällaista on ihan liian vähän. Ehkä Jutan tyyli ei ole noin pelkistetty, mutta ainakin hän osaa arvostaa kaunista muotoilua. Mun mielestä tää oli ihan uus puoli Jutasta, pisteet siitä.

  • Kyllä, samaa mieltä. Siis eihän siinä ole mitään järkeä lähteä yhteistyöhön jos tuote ei miellytä?? :D Mitäs mä siitä hyötyisin? Joudun kuitenkin käyttämään postaamiseen aikaa. Itse löydän eri blogeista paljon juttuja, myös mainosten kautta ja mielestäni tuo on ihan kiva juttu. Siksi mainontaan ei pitäisi suhtautua niin negatiivisesti täällä blogimaailmassa. Lähdin yhteistyöhön, koska mielestäni nuo ovat kauniit sandaalit, käsityötä ja persoonalliset. Musta on kiva käyttää välillä sellaisiakin juttuja, jotka eivät ns. ole mun tyyliset. Maxihame ja nuo sandaalit menevät ihan kivasti kesäisessä Helsingissä. :)

 11. Ano! Suomi on sanavapaa maa! Kuten Jutta esitti kysymyksen: mitä pidettä?: Luulis että silloin saa antaa myös negatiivista palautetta jos ei miellytä! Eli jos sinua häiritsee meidän kommentti,niin ei tarvitse lukea! Säälittävää mielestäni tulla toisen blogiin ja osoittaa kommentti toiselle lukijalle! Tämä Profiili josta laitan viestiä niin on mun sekä 6 muun ystäväni profiili,juuri näitä blogaja varten! Meille saa laitettu privaatisti viestiä!! Ei ei tänne! Et voi olettaa että kaikki ajattelee juuri niin kuin sinä! En tiedä miksi ajattelen näin,mutta jotenkin toi teksti on todella Jutan tyylinen!? Jutan ystävä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta