Kiirettä

Tiedättekö, kun on niitä päiviä ettei hommat oikein suju. Mulla on ollut tänään sellainen. Aamu alkoi sillä, että olin laittanut kellon herättämään tunnin myöhemmin kuin piti. Hirveellä kiireellä, tukka likaisena sitten vaan matkaan! Ihana aloitus päivälle, jolle oli muutenkin minuutti- aikataulu… Noh, hieman väsyneenä on paineltu mutta ei se mitään. Oli ihan huiput musavideo- kuvaukset iltapäivästä iltaan saakka. Poikaystävän ohjauksia jälleen, joissa on aina kiva olla mukana. Huomenna on keskipäivällä lähtö Tallinnaan ”parisuhde- lomalle”. Meidän ensimmäinen sellainen. ;) Ihanaa lähteä vaikkakin noinkin lähelle- kauas viettämään kahdenkeskistä aikaa. Täällä arjessa välillä ei osaa ehkä ihan samalla rentoutua ja nauttia yhdessäolosta. Muutenkin on nyt kolmen päivän vapaat, jotka tulevat ehdottoman tarpeeseen. Onko teillä suunnitelmia viikonlopulle? Muuta kuin lätkää? :) Illalla viimeisissä valoissa poikaystävä nappasi muutaman asukuvan, näytän kyllä aika väsyneelle mutta ensi yönä kurotaan univelat takaisin! 

Takki Gina Tricot
Toppi H&M
Maxihame ONLY

Kaivoin muutama päivä sitten kesätakkeja esiin ja tuo viime keväänä hankittu Ginan army- tyylinen takki  tupsahti esiin. 
Ihan mun lemppari oli viime kesänä ja toimii edelleen! 
Mitäs pidätte? :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Kiirettä”

  1. Toi takki on kyllä kiva! Ja varsinkin tummila toi army vihree toimii niin hyvin! :)

    rolssi.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta