Kotona ollaan!

Noniin, blogihiljaisuus rikotaan vihdoinkin! Takana on parin päivän miniloma Tallinnassa ja ihana fiilis, sekä muistikortti pullollaan kuvia. Palailen tuohon reissuun näiden kuvien kera vielä hieman myöhemmin. On kyllä tuntunut ihan huikean pitkälle tämä parin päivän kirjoitustauko ja jo moneen kertaan Sakullekin voivottelin kuinka hassua on, kun en pääse päivittelemään. Tämä blogi on mulle niin tärkeä ja jokapäiväinen juttu. Piti ajastaakin tänne jotain mutta yksinkertaisesti viikko on ollut niin tiukka, että ylimääräistä aikaa ei ole ollut. Noh, tärkeintä on kuitenkin, että täällä sitä taas ollaan! :) Tänään on ollut rennon meiningin sunnuntai. Käytiin tuossa aikaisemmin syömässä ulkona, kun olin vallan unohtanut kauppojen kiinni olon ja jääkaapissa tosiaan vilkkui vaan valo. Ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä ollut jälleen, kyllä maistui kylmä Cokis! :) Järkkäri jäi himaan mutta onneksi puhelin oli messissä.

Bongattiin aika pähee auto kotikulmilta. :)
Arskat Glitter
Collari ONLY
Housut Terranova
Kengät Kookenkä
Kotona oli pakko vetää vielä jälkkäriä, eihän tässä viikonlopun aikana ollakaan herkuteltu tarpeeksi… :)
Toivottavasti siellä on ollut kiva viikonloppu, pienistä koko kansan pettymyksistä huolimatta? :) 
Onko joku ollut jo rantsussa aurinkoa palvomassa??

PS. Illemmalla julkaisen ESHISH- tuotepaketin voittajan,
olkaahan kuulolla! ;)
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta