Tallink Superstar Comfort Class

Nyt olen saanut jonkun verran purettua Tallinnan matkakuvia ja voin alkaa postailemaan. Reissusta tulee varmasti useampi postaus, koska kuvia on sen verran paljon. Lähdettiin tosiaan perjantaina aamupäivällä Tallink Superstar- laivalla kohti Tallinnaa. Oltiin jo pidempään poikaystävän kanssa päivitelty, kuinka olisi kiva lähteä jollekin kivalle minilomalle/parisuhde- viikonloppua viettämään ihan muihin maisemiin. Siksipä meikäläinen päättikin yllättää hänet ja järkkäsin meille kivan miniloman meren toiselle puolen. 🙂

Laivamatkoja miettiessäni minulla tuli heti ensimmäisenä mieleen Tallink Siljan reittimatkat. Olikin erittäin mukavaa, kun Tallink lähti yhteistyöhön kanssani. Superstar- ja Star kulkevat useamman kerran päivässä Tallinnaan ja matka kestää vaan kaksi tuntia per suunta. Meille tarjottiin menomatkalla hieman mukavempaa uutta vaihtoehtoa, eli matkustamista Comfort Class matkustusluokassa, joka sijaitsee Superstarissa laivan kannella 8. 

Rauhallinen tunnelma, hyvät istuinpaikat, pientä purtavaa ja juotavaa, päivän lehdet luettavana, tv, sekä langaton nettiyhteys, jolloin mahdollisuus tehdä töitä myös merimatkalla. Me viihdyttiin tuolla erinomaisesti ja rauhallinen tunnelma oli todellakin plussaa vaikkei duunimatkalla oltukaan. Itse voisin ehdottomasti maksaa hieman extraa siitä, että saa istumapaikan ja saa matkustaa rauhassa ilman turhaa hälyä. Hintaan tulee lisää kuitenkin vain noin 14-20 euroa, lähdöstä riippuen. 

Rauhalliset ja tyylikkäät tilat, paljon pöytiä, sekä istumapaikkoja.
Pieni buffetti, jossa naposteltavaa, sekä kahvia, teetä ja virvokkeita.
Luokassa oli mahdollisuus halutessaan tilata myös alkoholijuomia, aterioita jne. listalta.
Koitettiin kuvailla kannellakin mutta tuulinen sää teki kuvista aika epäonnistuneita.
Omista kuvistani tämä on ainoa, jossa tukka ei ole suussa. 🙂
Meillä oli kyllä todella viihtyisä menomatka, joten voin ehdottomasti suositella kokeilemaan
 Comfort Class matkustusluokkaa jos haluaa matkaltaan rauhallista ja viihtyisää tunnelmaa!
Onko moni jo kokeillut kyseistä matkustusluokkaa? 🙂
Kommentit (10)
  1. Hyödyllistä tietoa, juuri huomenna Tallinnan lähdössä, ja mietin millaista ”naposteltavaa” tuohon luokkaan sisältyy. Kiitos tästä.
    Tv. Tanja, Pieni Ideapuoti

  2. Mageeta et tommonen välimaasto on bisneksen ja tavispuolen rinnalla! Pitääkin kokeilla.

    1. Joo, niinpä! Kannattaa kokeilla vaikka ensi kerralla. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *