Uuden viikon alku

Miniloma on lusittu ja tänään alkoi oi niin ihana arki. Nyt taas jaksaa painaa jonkun aikaa, mulla on sitten heinäkuussa seuraava pidempi loma, eli kahden viikon vapaat. Katsotaan mitä silloin tulee keksittyä! Tällä hetkellä Suomen kesä vaikuttaa ainakin aika lupaavalle. :) Kesällä on tulossa myös kovasti kaikkea kivaa, niin blogiin liittyen kuin ihan muutenkin. Huippu summeri siis edessä! Enää ei muuten ole kuin muutama viikko synttäreihinkin, eli 26 kohta lasissa ja kriisinpoikasta havaittavissa?! No ei edes oikeastaan ole. Olen erittäin tyytyväinen elämääni ja aika moni asia on kohdillaan. Tästä on hyvä jatkaa kohti kolmeakymppiä. (Kuulostaapa pahalle… :D)

Nyt on tullut muutama viikko jo mentyä maximekoilla/hameilla ja en itseasiassa hetkeen ole farkkuja jalkaani laittanut. Nämä ovat vaan yksinkertaisesti niin mukavia näinkin mukavuudenhaluiselle ihmiselle kuin minä olen. :) Tänään työasuna oli raidallinen musta- valkomaxi. Kyseessä on siis *tämä  Vertsun maximekko, joka multa löytyy myös mustana ja harmaana. Ihan huippu malli, rento ja ihanaa kangasta.  Mitäs pidätte raidallisesta lookista? :)

Mekko Vero Moda
Takki Vero Moda
Neuletakki Pieces
Huulipuna Make Up Store
Nyt iltakahvit ja kohtapuoliin olisi tarkoitus mennä joko salille tai vetämään kunnon juoksulenkki. 
Mulla on viime aikoina ollut sali- into hieman hukassa ja mieluummin on tullut käytyä juoksemassa. Aurinko paistaa, joten pimeä punttis ei kauheasti houkuta.
Onko muilla nämä kelit vaikuttaneet salilla käymiseen?
On my way

7 vastausta artikkeliin “Uuden viikon alku”

  1. Mitä kokoa toi sun maxi on? Oon suunnilleen samankokoinen kuin sä, ja ostin xs:sän ja nyt en osaa päättää onko se sopiva vai kuuluisko sen olla vähän löysempi.. Mut muuten tosi ihana vaate :)

    • Ihana huulipuna tosiaan! ja hei millä sä oot värjänny ton sun tukan? tai pääasiassa ton juuren.täydellisen värinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta