Hyvä lahjaidea poikaystävälle- Romantiikkapaketti L´ Ermitagessa

Joku ehtikin jo kysyä kommenttiboxissa mikä hotelli meillä oli reissussa, nyt tulee siitä juttua. Olen useampaankin otteeseen vieraillut Elämyslahjat.fi sivustolla, joka tarjoaa erilaisia, hieman erikoisempiakin lahjaideoita monenlaisiin tarpeisiin. Tuolla voit valita kenelle lahjaa olet antamassa ja sitä kautta saat kätevästi eteen ideoita mielenkiintoisista jutuista. Itse klikkasin kohtaa ”Meille kahdelle” ja sieltähän paljastuikin monenlaisia romantikkapaketteja sun muita pariskuntajuttuja. Romantiikkapaketti L´ErmitagessaTallinnassa kuulosti juuri meidän tarpeisiin sopivalle ja tämähän oli yllätys, joten sopi kuvioon vielä paremmin! ;) Hyvä sijainti Tallinnan Vanhan Kaupungin tuntumassa ja kivaa extraa olivat illallinen, aamupala, sekä skumppapullo hotellihuoneessa. 

Hotellina L´Ermitage oli erittäin siisti ja kaunis. Olimme todella tyytyväisiä koko pakettiin, kaikki oli erittäin toimivaa. Siisti hotellihuone, hyvät ruoat, lämmin tunnelma ja henkilökunnan ystävällisyys oli suurta plussaa. Sijainti oli ihan kävelymatkan päässä Virun ostoskeskuksesta ja Vanhan Kaupungin sykkeestä. Harvoin osuu näin nappiin, kuin tällä kertaa. :) 

Hotellihuoneessa meitä odotti ihanasti skumppaa ja ruusu.
Romanttinen loma saattoi alkaa! <3
Illallinen kuului pakettiin ja saimme valita kolmesta menusta mieluisen. 
Sakulle maistui härkä ja itse valkkasin turvallisemmin broilerin. 
Ruoka oli erinomaista. :)
Ja tottakai jälkkäritkin kuuluivat pakettiin. Taivaallista jäätelöä ja suklaakakkua.
Seuraavana aamuna nautimme vielä hotellin kattavaa buffet-aamiaista.
Jos tulee mieleen kysymyksiä koskien L´Ermitagea tai Elämyslahjat.fi:tä niin kyselkäähän ihmeessä! 
Vastailen mielelläni. :)

Lisätietoja hotellista löytyy täältä ja lisää Elämyslahjoja löydät täältä.
On my way

14 vastausta artikkeliin “Hyvä lahjaidea poikaystävälle- Romantiikkapaketti L´ Ermitagessa”

 1. Oliko hotelliin pitkä kävelymatka satamasta? mihin aikaan illallinen oli tarjolla? Oliko hotellissa matkatavarasäilytystä, koska uloskirjautuminen on jo 12, jos haluaa olla vaikka iltaan asti vielä, vai miten te teitte?

  • Hmm, olisiko ollut noin kilometri? Me mentiin sen Vanhan Kaupungin kautta niin vähän hankala sanoa tarkkaa. Hotellin sivuilla sanotaan tarvittaessa satamaan 10 minuutissa, eli varmaan taksilla noin nopsaa. Meillä oli sen verran vähän kamaa, että kannettiin niitä 12 jälkeen messissä. Mutta uskon vakaasti, että sieltä löytyy tavarasäilytyskin. :) Ihana hotelli kyllä kaikin puolin. :))

  • Kiva jos pidit! :) Joo, oli kyllä tunnelmallinen reissu ja ihanaa parisuhde- aikaa. :)

 2. En ole tiennyt tuosta elämyslahjat sivustosta. Yllätyin kuinka halpa tuo hotelli on ja pakettiin kuuluu vielä noin hyvännäköinen illallinen! Nyt tekee myös mieli yllättää poikaystävä:) Onko nuo kaikki voimassa 12kk? On niin houkutteleva. Kiitos tästä postauksesta:)
  http://iidamaarit.blogspot.fi/

  • No hyvä, että nyt kuulit! ;) Joo, sepä. Eipä se paljoa ole, kun miettii vielä mitä kaikkea tuohon kuului. Aamiainenkin oli todella kattava buffetti! Jees, kyllä ne ovat voimassa 12 kk ostosta!

 3. Käyttääkö poikaystäväsi nuuskaa? Vai mikä kiekko hänellä näkyy yhdessä kuvassa taskusta :D

 4. Kiitos tosi paljon tästä vinkistä! :) Osaatko sanoa, onko noiden lahjakorttien käyttöön jotain rajoituksia esim. siinä, koska sen saa käyttää sen 12 kk:n aikana vai voiko majoitus olla käytännössä koska tahansa kortin voimassaoloaikana?

  • Mahtavaa, jos tuli tarpeeseen! =) Ymmärsin niin, että sen 12 kk aikana koska vaan voi kortin käyttää. Toki hotellit ovat aika buukattuja useinkin näin kesäaikaan, joten kandee kyllä varata ajoissa!

 5. Hyvä haba tolla äijällä. Ilmeisesti pitää olla, että saa kaunottaren omakseen.

 6. Vanha postaus, mutta kysynpä silti, eli pitikö teidän ite varata hotellista huone? Onnistuuko ihan suomenkielellä?

 7. Heijsan unohdit kertoa hieronnasta ? Tuolla elämyspaketti hintaan kuuluu parihieronta vai oliko teillä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta