Torstain terkut!

Vapaapäivä alkoi mukavasti ”brunssilla”, eli lounaalla Johdossa. Oli tarkoitus herätä jo ajoissa ja suunnata aamupalalle mutta kas kummaa kuka ei jälleen päässytkään ylös. Niin huonoja aamuihmisiä olen minä! Käyn usein tuolla Johdossa arkisinkin nappaamassa lounasta työpäivän keskellä, erinomainen hinta- laatusuhde. Niin monissa paikoissa joutuu nykyään pulittamaan ihan hirveästi tuosta trendikkäästä salaattilautasellisesta. Loppupeleissä täytettä on useissa paikoissa vain muutama pikkuinen pala ja hintaa sillä on se vähintään kymppi! Johdossa on mielestäni ihan paras tilanne tuon hinnan ja koon suhteen. Vai mitä olette mieltä? :) Kierreltiin myös muutamia kodin sisustuskauppoja, kuten Clash Ohlson, Hemtex ja Tiger. Ilmeisesti nykyään tuo sisustaminen ja kotijuttujen osto on enemmän meidän juttu… :D 

Laukku Seppälä
Takki Gina Tricot
College ONLY
Housut Vero Moda
Kengät Converse

Toivottavasti siellä on lähtenyt päivä kivasti käyntiin ja sade ei haittaa!?
Mä suuntaankin nyt muutamaan blogitilaisuuteen vapaalla, kun oon. :)
Palataan!
On my way

15 vastausta artikkeliin “Torstain terkut!”

 1. Paljonko johdossa maksavat nuo salaatit ? :) En oo ikinä käyny syömäs siellä.. oon kyllä monesti meinannu :P

  • Ne on kahdel täytteel muistaakseni 7,90, kolmel jotain 8,60 oisko? En kyl muista tarkkaan. :)

 2. Brunssi on aamupäivällä syötävästä runsaan aamiaisen ja lounaan yhdistelmästä tai välimuodosta käytetty nimitys. Brunssi nautitaan myöhemmin kuin aamiainen, mutta aikaisemmin kuin lounas. Se ei siis ole ”lounas”. NIH!

  • Laitoin sen siksi heittomerkkeihin, että se tosiaan oli meidän brunssi, kun ei aikaisemmin päässyt ylös. En siis tarkoittanut brunssin olevan lounas. :) Se oli pientä ironiaa vain.

 3. Anteeks kiroiluni, mutta v*ttu että ihmiset jaksaa olla raivostuttavia! Argh! Ylempiin kommentteihin siis viittaan…

  • Ei haittaa. :) Mut hei tarviihan joka blogi näit näsäkommentteja… :D Ehkä noiden kommenttien tarkoitus on juuri herättää ärsytystä siispä ei ärsyynnytä vaan hymyillään vaan. ;)

 4. Ihmiset on raskaita. Se, että joku tulee bongailemaan kirjoitusvirheitä ja asiavirheitä blogiin :)

  Ei muuta kun äidinkielen opettajaksi (menikö oikein) ja punakynä käteen!

 5. Johdossa on kyllä syynsä sille, että salaatit on niin halpoja. Mä esim. tunnen ihmisen joka potkittiin sieltä ulos täysin ilman syytä, ja kuulemma näin siellä käy kaikille tietyn ajan jälkeen. Ne kierrättää siellä työntekijöitä että saa kierrettyä jotain verosysteemejä sun muita sillä ja tauotukset ja muut edut on surkeita. Se pomo on kuulemma kaamee äijä. Suosittelen kaikille tuon paikan välttämistä, koska siellä työntekijöitä ei kohdella hyvin! :/ Vaikka tosin kyllähän tuo halpa hinta houkuttaa aina sillon tällöin, pakko myöntää.. Lähes yhtä hyvään hintaan saa kuitenkin salaatin lähellä olevasta Kawa kahvilasta Fredalta, sinne kantsii mennä ne on nuoria yrittäjiä ne omistajat! :)
  Terkuin Johtoon kyllästynyt Erika ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta