PROfeel laku

Eilen tein kaupassa löydön. Kylmähyllylle oli ilmestynyt PROfeelin uutuustuote, lakritsan makuinen proteiinijuoma. Kuulosti samaan aikaan hieman epäilyttävälle ja itseasiassa aika hyvälle. :) Lakuhan on omia lemppareitani lähes kaikessa makeassa mutta, että palautusjuomassa. Aika jännä… Noh, testiin tosiaan lähti ja illalla treenien jälkeen hörppäsin tuon palauttavan. Ei ollut ehkä niinkään oma juttuni, hieman liian ”ätläkkä”. Poikaystävä sanoi, että tulee mieleen jotkut shotit ja se jos mikä sai mutkin maistelemaan ihan eri tavalla ja kohta maistoinkin tuossa jo salmarin vivahdetta. :D Se kaakao/suklaa vai mikä lie olikaan on yksi lemppareitani mutta ikävä kyllä tämä uutuus ei löydä tietään mun treenikassiin. On kuitenkin ihan testaamisen arvoinen juttu, joten kannattaa kokeilla! Vaihtelu virkistää sitä sanotaan. :)

Onko moni muu testannut? Mitä olette mieltä?? :)
On my way

7 vastausta artikkeliin “PROfeel laku”

  1. Haaa odotinki että joku postailis tästä uutuudesta jotain, ennenku uskallan ostaa :D Pakko kokeilla!

    • Joo, se on ihanaa blogeissa kun voi lukea uutuuksista ja kuulla muidenkin mielipiteitä. :) Harmi ettei tästä nyt oma suosikkini tullut mutta… Koklaa kuitenkin! ;)

  2. Lempparini on kahvi :) Itellä oli suuret odotukset lakun kanssa mutta aika pettymys.. -Tia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta