Tallink Star Business Lounge

Vielä palataan Tallinnan reissuun. Tällä kertaa paluumatkaan Tallink Starin Business luokassa, jossa saimme mahdollisuuden matkustaa Suomeen paluumatkalla. Tuokin matka järjestyi hienosti Tallinkin kautta yhteistyönä. Itse en ole aikaisemmin matkustanut laivojen ns. VIP:eissä ja olikin todella mukavaa päästä tuolla paluumatkalla tutustumaan mitä se Tallink Starilla oli. 

Ensinnäkin tuon luokanhan on tarkoitus olla matkustusluokka, jossa on mahdollisuus matkustaa rauhallisesti ja hieman ”ylellisemmin”. Tämä tarkoittaa lähinnä viihtyisiä tiloja sohvineen, langatonta internetyhteyttä, televisioita, päivän lehtiä ja ruoka, sekä juomatarjoilua. Luokassa on mahdollisuus nauttia myös alkoholijuomia. Lisäksi pieniä ostoksia voi halutessaan tehdä luokan omasta pienestä myyntipisteestä ja mahdollisuus keskittyä työntekoonon koko laivamatkan ajan. Business loungen hintaero Star- luokkaan on 60 euroa. Mielestäni ei kovinkaan suuri hinta siihen nähden mitä kaikkea tuohon matkustamiseen kuuluu.

Meillä eniten kuvia on kas kummaa buffet- tarjoiluista, johon keskityimmekin ihan täysin paluumatkan ajan. Tarjolla oli niin paljon kaikkea hyvää, että olihan niitä pakko maistella. Kokonaisuudessaan Lounge oli erittäin viihtyisä, palvelu pelasi henkilökunnan osalta ja yleinen viihtyvyys vastasi täysin odotuksia.

Jos siis haluaa pientä ylellisyyttä matkustamiseen, suosittelen lämpimästi Business Loungea.
Jo pelkät safkat ja juomat kattavat erinomaisesti tuon lisäkustannuksen.
Me ainakin oltiin todella tyytyväisiä ja jatkossa matkustetaan tuossa luokassa ehdottomasti niin usein kuin vain mahdollista! :)

Mitä te pidätte Business Loungesta? Suosiiko moni kyseistä matkustusluokkaa? :)
On my way

3 vastausta artikkeliin “Tallink Star Business Lounge”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta