Terkut peittojen alta!

Täällä päin sunnuntai on sujunut pääosin peittokasan alla, lepiä ottaen. Eilen oltiin viettämässä Katrin synttäreitä eräillä saunatiloilla ja siitä jatkettiin matkaa vielä Apolloon. Mulla oli vähän kauempaa hyvä ystävä yökylässä ja oli kyllä virkistävää päästä pitkästä aikaa yhdessä tuulettumaan. Itse olen vaan huomannut viihtyväni nykyään tosi huonosti yökerhoissa. En ole kova tanssimaan ja se yleinen ilmapiiri on jotenkin liian hektinen, tai miten sen nyt sanoisi… Mua myös pistää vähän vihaksi se sellainen meininki mikä noissa paikoissa vallitsee, eli yhden yön seura on hakusessa niin monella, myös varatuilla. Tuntuu, että se kun sanoo seurustelevansa onnellisesti ei vaan oikeasti ole enää jengille sellainen ”Aa okei, kivat illan jatkot”, vaan siitä innostutaan entistä enemmän. Ja ainahan nämä ehdottelijatkaan eivät tietenkään itsekään sinkkuja ole… No mutta, kaikkihan tuon varmaan tietävät, enkä lähde yleistämään tai paasaamaan mutta katson itse nykyään vaan vähän kriittisemmin tota meininkiä. Anyways, olihan meillä kuitenkin hauskaa! <3 Kiitos Katrille vielä juhlista! 

En olekaan nyt hetkeen kirjoitellut tänne oikein kunnolla kuulumisiani. Tänään sysähti oikein kommenttiryöppy uusimpaan Vapiano- postaukseen siitä kuinka yhteistyöpostauksia on ihan liikaa, pahemmin niitä en edes viitsinyt julkaista, koska eivät vaan liittyneet tuohon kyseiseen yritykseen. Myönnetään, että nyt noita juttuja on tässä ollut hieman enemmän mutta edelleenkin alleviivaan, että noiden kautta tulee niitä arvontoja tänne blogiinkin. Jokaisella (tai ainakin melkein) bloggaajalla on tänä päivänä yhteistyökuvioita ja myös te hyödytte osasta niistä. Toki kultainen keskitie on aina tärkeää ja itse myönnän tällä viikolla tänne tulleen liian vähän ns. normipostauksia. Tsemppailen mutta myös toivon sieltä päästä ymmärrystä. Bloggaus on ihanaa mutta vie myös paljon aikaa. Siksi omasta mielestäni on ihan suotavaa, että välillä bloggaaja saakin jotain etuja bloginsa kautta. Siihen kuitenkin menee monen monta tuntia viikossa ja itsehän en bloggaa päätoimisesti, vaan käyn myös ihan normaalissa duunissa 30h/vko. 

Tämä on kuitenkin niitä aiheita, joista saa keskustelua aikaan vaikka ikuisuuden, aina on jengiä jolla karvat nousevat pystyyn jo pelkästä mainoslinkistä ja sitten on niitä, joille tuo on ihan sama. Itse lukeudun jälkimmäisiin, eli blogeja lukiessani mua ei kiinnosta onko siellä nyt linkkejä Nellylle vai mitä vaan ennemminkin se aihe mistä puhutaan. Blogeista saa niin paljon ideoita ja inspiraatiota, että oli se tuote josta bloggari kirjoittaa sitten saatu ilmaiseksi tai ostettu omilla rahoilla, niin mulle henk koht se on aivan se ja sama! Blogit ovat jokatapauksessa ihania. :)

Noh, anyways. Kesäkuu lähenee hurjaa vauhtia ja tuntuu, että koko kuukausi on jo ns. täyteen buukattu. Kesä menee aina ihan liian nopeaa ja varmaan juurikin siksi, että niitä suunnitelmia tosiaan on, monesti ehkä ihan liikaakin. Olisi niin festareita kuin reissujakin, katsotaan kuinka kaikkeen kerkeää. Ensi kuussa tämä perhe- elämäkin hieman muuttuu, kun poikaystävä siirtää kamansa tänne. Sisustushommat siis jatkuvat, jee jee. :) Kaikki on muutenkin oikein kivasti ja elämä maistuu. Tämän päivän pieni väsymys selätetään ja huomenna on jo superisti energiaa!
Mutta nyt mä suuntaan Siwaan ja haen jotain namia herkkupäivän kunniaksi. 
Muuten ilta varmaan jatkuu tuolla sängyssä, peittojen ympäröimänä.

Ihanaa ja nautinnollista sunnuntain jatkoa! <3
On my way

15 vastausta artikkeliin “Terkut peittojen alta!”

 1. Mainos ja yhteistyö jutut on ihan ok, mutta liika on liikaa ja sulla on menny yli… On tainnut itselle vaan tulla himo kaikkeen ilmaiseen krääsään.

  • Mä saan aika vähän ns. ilmaista krääsää, enkä ole kuluneen viikonkaan aikana esitellyt mitään ilmaiseksi saatua tavaraa. :D Elämykset ja kokemukset ovat mielestäni paljon arvokkaampia.

 2. Täytyy rehellisesti sanoa, että en ymmärrä miksi ihmiset lukevat, jos ärsyttää. Helpointa on jättää blogi lukematta, jos siitä nyt jollekin tulee pahamieli. Yhteistyöjutut on tosi jees! Niistä saa inspistä ja ilman niitä ois vaikea pysyy nykyajan menoissa mukana ja ainahan kaikki mitä saa ilmaiseksi on plussaa:)

  Tykkään Jutta sun blogista ja oot todella aurinkoisen ja positiivisen oloinen ihminen! Ja lisäksi tietty tyyli on kohdillaan;)

  • Joo, samaa mieltä. Mä tykkään myös lukea uutuustuotteista testikokemuksia tai ihan vaan saada vinkkejä joistain tuotteista. Ihan sama onko bloggaja saanut ne ilmaiseksi vai sitten itse ostanut. Muhun se ei ainakaan vaikuta, enkä oikein ymmärrä miksi niin monia ne ilmaiset jutut ärsyttävät?

   Ihana kuulla, että viihdyt täällä! Kiitos paljon <3

  • Ei ne ilmaiset jutut ärsytä, mutta ei kai blogisi ole vain mainontaa varten? Ennen panostit muihin juttuihin enemmän :)

 3. Toi on aivan totta mitä kirjotit tosta baarien ”menosta”! Usein kun juttelee jonkun kanssa ja siinä kohtaa kun sanon että seurustelen niin keskustelu lopahtaa yhtäkkiä ja vastapuoli häippäsee.. :D

  • Mulle käy siis lähinnä usein noissa tilanteissa niin, että se ei tosiaan vaikuta siihen vaan mies on tyyliin so what.
   Tuo jos joku on hälyyttävää mielestäni. Mutta joo, on toki noitakin jotka sitten karkaavat ja tasan tietää mitä oli mielessä.

 4. Niin valitettavan totta tuo mitä baareista puhuit. Sehän on niin että jotkut naiset oikein innostuu jos huomaavat miehellä olevan sormuksen sormessa! Itselläkin omakohtaista kokemusta kuinka joillain eätoivoisilla naisilla ei ole mitään kunnioitusta toisen parisuhdetta kohtaan… Säälittävää.
  -j

  • Joo, tämähän siis tosiaankin toimii puolin ja toisin. Ikävää, että se on tuollaista mutta siinä voi sitten itse ainakin toimia toisin ja näyttää esimerkkiä. Sormus sormessa tosiaan on monille oikea houkute…

 5. Huomattavan moni nainen(en puhu nyt tietenkään sinusta:D) menee myös baariin hakemaan huomiota, koska kotona on mies, joka vuosien saatossa on unohtanut osottaa huomiotaan.. Näitä sattuu myös, olen kuullut tutuilta, että lähetään baarin ”kokeilemaan” omaa viehätysvoimaa ja nautitaan niin siitä halutusta olosta, että se voi lähteä vähän käsistä!

  Olen kanssasi täysin samaa mieltä tuosta baarielämästä, siksi ei itseänikään kiinnosta:)

  • Totta tuokin! Itse kyllä baarissa tulee keskityttyä ihan muuhun kuin miesten bongailuun, onneksi. :) Mulla on hieman ristiriitaisia ajatuksia baarien suhteen, toisaalta sosialisointi on välillä ihan kivaa ja laittautuminen. Toisaalta taas yökerhoissa usein meno vähän raskasta ja loppupeleissä siellä on hieman hankalaa jopa jutella. Kotibileet ja eri tilaisuudet ovat niitä parhaita. :)

 6. Voi ollaan sitä taas niin kauniina!! Mä en ymmärrä miten noi pitkät mekot pukee sinuu noin hyvin!:) Itse vierastan noita pitkiä mekkoja,niin ihan kateellisena katselen kuinka hyvältä noi näyttää sun päällä!

 7. Ja niin palataakseni tuohon yö-elämään. Te naiset jotka tykkäätte lähtee varattujen miehien matkaan,niin käykö teillä mielesssä,että ne varatut miehet joka vaimoaan/tyttöystävään pettää,niin tulee todella suurella todennäköisyydellä myös teitä pettämään?! Idiootteja sanon minä kummatkin osapuolet. Ja niin mielestäni varattu mies joka yrittää pokaa tekee vain selväksi sen: ”olen helvetin kusipäinen ihminen ja en arvosta vaimoni tunteita/parisuhdettani ja sana morallisuus on minulle tuntematon! :D Tsemppiä pettäville ihmisille, kyllä te ne kusipäiset ihmiset saatte mukaan ;) (Huom en Juttaa tällä tekstillä mitenkään vihjaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta