Vapianossa

Aurinkoista sunnuntaita! Toivottavasti siellä ollaan hyvissä sunnuntai- fiiliksissä? Täällä vapaapäivä ja jee, taas vähän aikaa postailla. :) Palaan vielä vähän kuluneeseen viikkoon, eli torstaina tuli piipahdettua parissakin bloggaritilaisuudessa. Toinen tilaisuus oli pienehkö ”bloggarimeeting” Kaisaniemen Vapianossa. Olen käynyt kyseisessä ravintolassa useammankin kerran ja tykkään siitä kovasti. Kaksikerroksiset tilat ovat todella viihtyisät ja avarat. Lisäksi heiltä löytyy pihaterassi paraatipaikalta, kesällä terde on mielestäni ihan must jos lähtee syömään tai muuten vaan nauttimaan auringosta ja lasillisesta. Olen niitä ihmisiä joiden mielestä ruoka vaan maistuu erilaiselle ulkona syötynä. :) Vapianon valikoimissa on juomien lisäksi mm. pizzoja, pastoja ja salaatteja. Heidän kanasalaattinsa on ehdottomasti meikäläisen yksi lemppareita, niin raikasta ja tuoretta. Lisäksi tuollahan homma toimii kätevästi siten, että ruoka tilataan tiskeiltä joissa pystyy seuraamaan ruoan valmistusta vaikka koko prosessin ajan. Maksu suoritetaan vasta ravintolasta lähtiessä. 

Saatiin maistella erilaisia herkullisia antipastolautasia, tapaksia jne. Lisäksi tarjolla oli uutuus kesädrinksuja, nam! Ruoka oli todella herkullista eikä seurassakaan ollut valittamista. :) Kiitos Anniinalle kutsusta ja järjestelyistä!

Ja saatiinhan me jotain kotiinviemisiäkin, nimittäin todella herkullisia ja söpöjä mantelimarsipaanipalloja. 
Mitäs te pidätte Vapianosta? :) Tuttu paikka varmasti monelle?
On my way

10 vastausta artikkeliin “Vapianossa”

 1. Mitäs sinä pidät siitä että tästä on tullu aika rasittavaa kun jokainen postaus on mainos? :) Ja loppuu aina samalla tavalla idioottimaisiin kursivoituihin kysymyksiin mainostettavasta tuotteesta?

  • Kirjoitin tästä juuri uusimpaan postaukseen. Yhteistyöjuttuja tulee olemaan jatkossakin,
   joten jos et tykkää lukea niin kukaan ei pakota sinua siihen. Tänä päivänä tosin aika hankalaa
   löytää blogi jossa ei yhtään yhteistyöjuttuja. :)

  • Jotenkin tuntuu että ne jotka näistä valittaa, pistäis itte bloginsa täyteen jos vaan yhteistyöjuttuja jostain sais :—D

  • Niinpä, se ei kuitenkaan ole keneltäkään pois. Itse otan vastaan vaan niitä juttuja, joista itse pidän tai joista olen kiinnostunut. Ei siis todellakaan kiinnosta mikään turha tavara vaan siksi, että on ilmainen. :)

  • En julkaissut tähän postaukseen liittyen, koska aiheena tosiaan oli Vapiano, eikä mun blogin taso.
   Yleisesti en julkaise myöskään sellaisia joissa haukutaan läheisiäni, tai blogissani esiintyneitä henkiöitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta