Mielipiteitä?

Mulla on nyt jo jonkun aikaa ollut mielessä puhelimen vaihtaminen. Ja joo, no eihän siitä tosiaan ole kovin kauaa (6kk?), kun ostin Lumia 720 mikä sinällään ei ollut kovin harkittua ja loppuun mietittyä. Kuulostaapa dramaattiselle… :D Puhelin pelaa täydellisesti mutta jostain syystä mun mieltä on kalvanut tuo iPhone edelleenkin ja jo bloginkin vuoksi olisi kiva omistaa tuo Instagramkin ja päivitellä sinnekin reaaliajassa. No toki siis Samsungkin on käynyt mielessä… Poikaystävä on siirtynyt jo ihan täysin Mac- aikakaudelle ja itse mietin myös, että seuraava konekin voisi olla jo muu kuin PC. Nyt siis mietin lähinnä sitä, että kannattaisiko ostaa iPhone 4 vai ihan tuo uutukainen vitonen? Onko näissä paljon eroja? Saattaa kuullostaa tyhmälle, mutta mä en vaan ole mikään asiantuntija tuolla saraa. :) Tai sitten jos Samsung niin mikä malli on teidän mieleenne? Mulle puhelin on nykyään todella tärkeä ja yksi työkalu, joten on erittäin tärkeää, että siinä tosiaan on ominaisuuksia ja sovelluksia, jotka toimivat. Niin ja onhan mulla synttärit tällä viikolla, joten ehkä pieni lahja itselleni on paikallaan?? ;) 

Kuvat lainattu täältä.
Mutta nyt töihin, suukot! 
On my way

25 vastausta artikkeliin “Mielipiteitä?”

 1. Ehdottomasti vitonen! ITse mietin kanssa 4S ja vitosen välillä, mutta parasta vitosessa on, että voi ottaa 4G-netin joka on ihan uskomattoman nopea! Ihana kun netti toimii kun unelma ja voin katsoa esim salilla crossarissa netflixiä ja vaikka mitä videoita!

  Mun 4G-nettini on myös niin nopea, että jaan sen kotona läppärin kanssa, jolloin irtisanottua erillisen netin himasta ja säästöä tulee ;)

 2. iPhone 5 ei kannata ostaa, akku loppuu kolmessa tunnissa. Itselläni on 4s ja tuo uutukainen 5 ja tykkään enemmän 4s:) samsungin puolella ace on myös tosi hyvä:)

 3. Ensimmäinen kuva on kyllä Kenzas blogista….Olisi kohteliasta mainita asiasta. Kenza on sitäpaitsi hyvin suosittu joten en varmasti ole ainoa joka tunnistaa kuvan.

  • Mähän laitoin tuohon lähteen mistä hain. Itse en niin paljon seuraa kyseistä blogia, että joka kuvan tunnistaisin. Tuolla on tuhansia kuvia ja aika moni sieltä lainailee.

 4. Ehottomasti suosittelen iPhonea! Ja vitonen varmaan kannattaa ostaa kun on uusin malli ja muutenkin no parhain :)

 5. Samsung note 2! Aluks tuntuu isolta, mut ihan täydellinen nimen omaan jos tekee töitä puhelimella. Iso näppäimistö, ei tarvii zoomailla tekstiä ja muutenkaan tihrustaa puhelinta. Suosittelen! Lisäks tässä on kynä jos tykkää kirjoitella muistilistoja tai kylällä plärätä nettiä läpi :)

 6. Suosittelen iphone 5:sta ja mietin itsekin pitkään kumman ottaisin: 4s:n vai 5:n. Puhelimissa kannattaa ottaa aina uusin malli, koska kohta olet vaihtamassa sitä nelosta pois koska kohta tulee vitosestakin taas uusin versio.. :)

 7. Ehdottomasti iPhone! Tää on niin yksinertanen käyttää ja muutenkin sopivan kokoinen ja kivan näkönen. En vaihtaisi iPhonesta enään mihinkään : )

  • No hohhoijjaa. Luuletko ettei moni muu tuolta kuvia lainaile?? Nuo kuvathan pyörivät ympäriinsä. Lisäksi mulla on siinä kohde mistä ne hain.

  • ”Moni muu niin minäkin!”. HOHHOIJAA. No varmasti lainailee, en ole niin väittänytkään. Noloa joka tapauksessa… etenkin, kun asiasta on jo aiemmin sulle mainittu, mm. bloggaaja jonka kuvia ”lainasit”.

  • välii… sori mut tää on ihan tyhmää! mitä välii mist noi kuvat on etenkin jos ne on jostain weheartitista tai vastaavasta..?

 8. Suosittelen mäkin iPhonea.. hommaat nyt sen niin ei mieltä kalva enää sen jälkeen yhtään kun paras luuri on kädessä ;) Itselläni on jo melkein kaks vuotta vanha 4G ja hienosti se pelittää vieläkin :) En mä sitä hävitä ennenkuin hajoo.. sit se on se vitonen, muuta merkkiä ei tulis mieleenkää enää ottaa.

  -Minde

 9. Samsung on mennyt teknologiassa Applea edelle, iPhone luureissa ei juuri mitään innovatiivista enää näy vaan erot seuraavaan malliin on hyvin pienet, plus Apple merkki takaa että tuotteet on luvattoman kalliita. Tietokonetta ajatellen, jos käytät paljon kuvanmuokkausta, ja muuta ’luovaa’ näpräämistä, mac toimii. Jos taas tarvit koneen ihan ”normi” käyttöön, ja MSOffice on tärkeätyökalu, kannattaa pysytellä PC:ssä, et maksa turhasta.

 10. Tietokoneista suosittelen ehdottomasti Macintoshia. PC-koneiden kanssa on ollut aina alusta asti ”ongelmia” , nyt en vaihtaisi MacBookiani PC:en mistään hinnasta. Nykyään yhteensopivuusongelmia ohjelmistojen/pelien kanssa ei hirveästi ole, edellisen kommentoijan MSOfficen saa myös Mac-versiona, mikäli kyseistä ohjelmistoa sattuu töiden/opiskelujen takia tarvitsemaan.

  Itselleni IPhone oli ensimmäinen älypuhelin, koska olin tottunut käyttämään Applen tuotteita. Aikaisemmin olin kännyköissä suosinut Nokiaa, nykyään boikotoin sitä koska viime vuosina Nokian kännyillä on ollut tapana hajota tavalla tai toisella juuri takuun umpeuduttua.

  Samsung tai IPhone, valitse niistä.

 11. Sanoisin, että iPhone, on ainakin älyttömän helppo ja yksinkertainen käyttää. Mies osti juuri uuden Samsungin, enkä tykkää siitä yhtään, vaikuttaa tosi vaikealta ja sekavalta. No, toki se on varmaan tottumiskysymys!

  Itselläni on ollut 1,5 vuotta iPhone 4S, eikä ole mitään pahaa sanottavaa. Akku kestää päivän, riippuen tietysti kuinka paljon sovelluksia ja nettiä käyttää. Jos ei pääse laturin päähän pitkään aikaan, ei kannata roikkua netissä montaa tuntia… Mutta sama se on varmaan kaikissa älypuhelimissa.

  iPhone on myöskin muotoiltultaan kivempi kuin Samsung, en tykkää Samsungin S3:n pyöreistä linjoista. Tosin en kyllä tykkää iPhone 5:n kapeudestakaan, mutta eiköhän siihenkin totu. Seuraavan kerran vaihdan puhelimen varmaan siinä vaiheessa, kun uusi malli tulee markkinoille.

 12. iPhone on eniten jäljessä kehityksestä puhelinmarkkinoilla. Vanhaa tekniikkaa vanhalla alustalla. Itse sijoittaisin Android- tai Windows- puhelimeen ehdottomasti. Windowsiin eli myöskin Nokian Lumioihin on tulossa Instagram eli miksi edes vaihtaa nykyistä hyvää toimivaa puhelinta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta