Mielipiteitä?

Mulla on nyt jo jonkun aikaa ollut mielessä puhelimen vaihtaminen. Ja joo, no eihän siitä tosiaan ole kovin kauaa (6kk?), kun ostin Lumia 720 mikä sinällään ei ollut kovin harkittua ja loppuun mietittyä. Kuulostaapa dramaattiselle… 😀 Puhelin pelaa täydellisesti mutta jostain syystä mun mieltä on kalvanut tuo iPhone edelleenkin ja jo bloginkin vuoksi olisi kiva omistaa tuo Instagramkin ja päivitellä sinnekin reaaliajassa. No toki siis Samsungkin on käynyt mielessä… Poikaystävä on siirtynyt jo ihan täysin Mac- aikakaudelle ja itse mietin myös, että seuraava konekin voisi olla jo muu kuin PC. Nyt siis mietin lähinnä sitä, että kannattaisiko ostaa iPhone 4 vai ihan tuo uutukainen vitonen? Onko näissä paljon eroja? Saattaa kuullostaa tyhmälle, mutta mä en vaan ole mikään asiantuntija tuolla saraa. 🙂 Tai sitten jos Samsung niin mikä malli on teidän mieleenne? Mulle puhelin on nykyään todella tärkeä ja yksi työkalu, joten on erittäin tärkeää, että siinä tosiaan on ominaisuuksia ja sovelluksia, jotka toimivat. Niin ja onhan mulla synttärit tällä viikolla, joten ehkä pieni lahja itselleni on paikallaan?? 😉 

Kuvat lainattu täältä.
Mutta nyt töihin, suukot! 
Kommentit (25)
  1. iPhone on eniten jäljessä kehityksestä puhelinmarkkinoilla. Vanhaa tekniikkaa vanhalla alustalla. Itse sijoittaisin Android- tai Windows- puhelimeen ehdottomasti. Windowsiin eli myöskin Nokian Lumioihin on tulossa Instagram eli miksi edes vaihtaa nykyistä hyvää toimivaa puhelinta?

  2. Sanoisin, että iPhone, on ainakin älyttömän helppo ja yksinkertainen käyttää. Mies osti juuri uuden Samsungin, enkä tykkää siitä yhtään, vaikuttaa tosi vaikealta ja sekavalta. No, toki se on varmaan tottumiskysymys!

    Itselläni on ollut 1,5 vuotta iPhone 4S, eikä ole mitään pahaa sanottavaa. Akku kestää päivän, riippuen tietysti kuinka paljon sovelluksia ja nettiä käyttää. Jos ei pääse laturin päähän pitkään aikaan, ei kannata roikkua netissä montaa tuntia… Mutta sama se on varmaan kaikissa älypuhelimissa.

    iPhone on myöskin muotoiltultaan kivempi kuin Samsung, en tykkää Samsungin S3:n pyöreistä linjoista. Tosin en kyllä tykkää iPhone 5:n kapeudestakaan, mutta eiköhän siihenkin totu. Seuraavan kerran vaihdan puhelimen varmaan siinä vaiheessa, kun uusi malli tulee markkinoille.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *