Aurinko paistaa!

Vitsit miten nätti päivä ollut tänään! Tältä sen kesän kuuluukin näyttää. :) Itselläni se on mennyt lähestulkoon kokonaan töissä mutta kuitenkin. Onneksi on ilta vielä aikaa nauttia. Illalla ollaan menossa pitkästä aikaa taas salille, tosiaan tuo treenailu on nyt viime viikkoina ollut hieman vähäisempää ja lenkkejä tullut heitettyä aina välillä salin sijaan. Kiva fiilis toki tuokin ollut, kun on päässyt taas juoksun makuun! Ihan sama jos nuo salitreenit vähän kevyemmin menevätkin näin kesällä, ei jaksa turhaan murehtia. :) Alla muutama kuva, vaikkakin vähän päivän jäljiltä kulahtaneet meikit mutta eipä se haittaa, ainakaan mua. Kaivoin vanhan leopardikorunkin esiin, muistaakseni ostettu joskus Piecesiltä.

Toppi Only
Koru Pieces (?!)
Maxihame Only

Mitäs tykkäätte asusta? :)
On my way

8 vastausta artikkeliin “Aurinko paistaa!”

    • Samaa mieltä! Itse karsastan, mutta ehkä mä kohta itsekin taivun edes kokeilemaan…? :D

    • millä oot jutta värjännyt sun tukan! toi on ihan tajuttoman ihanan värinen! tarkotan pääasiassa nyt juurta. pitäis ite värjätä tyvikasvu ja toi sun väri on ihan täydellinen=) oot niin kauniskin!

    • Tyveä oon värjännyt nyt muutaman kerran Loreal Casting Colorsin jollain kastanjanruskealla, eli siinä on vähän punaisuutta. Ei ehkä niinkään oma juttuni tuo punertava mutta vaihtelu virkistää. :)Seuraavaksi värjään tyven ihan ruskealla. Tosin suosittelen noita Casting Colorsin kevytvärejä, ei tule selkeää juurikasvua ja tosiaan haalistuu kaikkialta. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta