Vielä kerran

Ja vielä palailen Tallinnan matkaan, jos ei enää kiinnosta niin skippaahan tämä postaus! :) Me tosiaan vietettiin päivä kierrellen ja kaarrellen, hyvin ruokaillen ja muutama lasi nautiskellen. Illan tullen vaihdettiin sitten hieman vaatetta ja lähdettiin kurkkaamaan miltä Tallinnan yössä näyttää. No ei me tietenkään mihinkään yökerhorundille lähdetty mutta käytiin tsekkaamassa muutama pikku baari Vanhassa Kaupungissa. Yksi paikka jossa kävästiin oli muistaakseni nimeltään ”Kohvik” tms. Se oli trendikäs baari, jossa speciaalia oli ihan oma huoneensa vesipiippua nautiskeleville. Tallinnassa ymmärtääkseni tuo vesipiippu- kulttuuri on ihan erilaista kuin Suomessa, se on siis huomattavasti yleisempää ja ns. trendikästä. Suomessa sitä on kuulemma kyllä saatavilla, mutta harvoinpa näkee jengiä baareissa siitä nautiskelemassa. Itse pidän tuosta ja toivon mukaan se yleistyisi Suomessa ja saataisiin vaikka ihan omia vesipiippu- loungeja tännekin. :) Jokatapauksessa, vähän myöhemmin oltiin jo laulamassa karaokea ja kas kummaa, Suomi- baarissa. Tosin itse en uskalla yleensäkään laulaa mutta poikaystävä vetää sitten minunkin puolesta. Ihan hyvä meininkihän siellä oli ja porukka noh, pienessä tuiskeessa suomalaisittain. :D Oli hauskaa jutella hieman vanhemman ikäpolven kanssa ja vaihtaa ”elämänviisauksia”. 

Seuraavana aamuna check-in oli jo puolen päivän aikaan, jonka jälkeen sitten
hengailtiin kaupungilla ja kuvailtiin. Säät eivät enää oikein suosineet, harmi vaan.
Näihin kapeisiin sokkelokatuihin rakastuin.
Oli kyllä kokonaisuudessaan ihana reissu, vaikka oltiin noinkin lähellä.
Suosittelen kyllä irtiottoja arjesta välillä ja Tallinna on oiva kohde siihen! :)

Tykkää On my way:sta Facebookissa!
On my way

8 vastausta artikkeliin “Vielä kerran”

    • Sillä on tapa kantaa kaikkea taskuissa, eli siel on passit, lompakot sun muut… avaimet. Eihän miehil oo käsilaukkuja. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta