Lumenelta kesäksi

Saatiin viime viikon bloggari- tilaisuudesta mukaan aika kattavat goodiebagit ja siellä oli ihan mahtavia juttuja mm. Lumenelta. Mullahan on jo ennestään kokemusta tuosta Ihon Sävyn Heleyttäjästä, sävystä Honey Glow ja mielestäni se on ollut ihan huippu tuote. Näpsäkkää meikkivoiteeseen sekoitettuna, antaa iholle kaunista hohdetta ja kuulautta. Tuo tummempi sävy, Perfect Tan on ihan uusi tuttavuus ja sitä en ole aikaisemmin kokeillutkaan. Selkeästi tummempi sävyhän tuossa on kyseessä mutta kiva hieman vertailla onko koostumuksessa ja lopputuloksessa eroja. Testailen tuota ja kirjoittelen vielä tällä viikolla. :) Onko muilla kokemuksia näistä kahdesta kesätuotteesta? 

Lisäksi kassissa oli ihanan pirtsakoita kesälakkoja. 
Aikamoisia herkkusävyjä, joilla pärjääkin vaikka koko kesän! ;)
Nyt mä suuntaan kaupungille lounastamaan ja siitä töihin.
Aurinkoa! Vaikkei sitä nyt näykään… 
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta