Raikkautta hiuskuontaloon

Mun on jo todella pitkään pitänyt hankkia hyvä kuivashampoo, taisin itseasiassa täällä blogissakin tuossa aikaisemmin keväällä kysellä suosituksia kyseisistä tuotteista. Tänään kävästiin Millan kanssa lounaalla ja pienellä shoppailukierroksella, mm. KICK:sissä. Siellä sattuikin olemaan kaikki kuivashampoot -20 %, joten sieltä lähtikin sitten mukaan tummille kutreille suunnattu kuivashampoo. Kokeilin tuotetta jo samantien ja tuntui kyllä ihan loistavalle tuotteelle, jee jee! Tukka sai ihan erilaista kuohkeutta ja tuntui heti freshimmälle. :) Tästä tuleekin varmaan vakkarituote tuonne kosmetiikkahyllylle.

Onko muut käyttänyt juuri tätä kuivashampoota?  :)
On my way

5 vastausta artikkeliin “Raikkautta hiuskuontaloon”

  1. Myös oma vakkari tuote! Oli ihana huomata viimekerralla shoppaillessa, että tätä tullut myös ruskealle tukalle! Ihanaa :))

    rolssi.blogspot.com

  2. Vihdoinki, ihanaa! Itellä on kans tummanruskeet hiukset ja muista jää aina vähä harmaa tyvi :/ Tuoksuuko iha perus kuivashampoolta? Kiva ku kerroit tästä, täytyy heti huomenna käydä ostamassa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta