Maximaniaa

Moni on varmaan pannut merkille, että täällä ollaan tykästytty tuohon maximittaan ja sanotaanko näin, että etenkin noihin kapeampiin malleihin. Oma juttuni ei niinkään ole ne vekilliset ns. isoäidin maxihameet, vaan ennemminkin nämä kapeammat mallit. Imartelevat kivasti kroppaa ja sen muotoja, sekä ovat helppoja yhdisteltäviä. 
Tällä hetkellä itseltäni löytyy useampi väri, vaikkakin ihan tuota perusmallia. Nellyltä löytyy aika monta perus väriä- ja mallia, alla muutama niistä. 


Lisäksi sitten hieman juhlavempia malleja. 
Tosin mielestäni nuo trikoisetkin käyvät hyvin juhlaan jos pariksi yhdistää jotain kaunista korua, kenkää tai laukkua. 
Alla kuitenkin muutama juhlavempi mekko, oikeassa reunassa olevaa odottelen kyllä meillekin myymälään saapuvaksi… 
Ja julkkikset ulkomailla näyttää tietenkin mallia. :)
(Kuvat lainattu täältä.)
Millaiset maxit on teidän lemppareita? :)


*Sisältää mainoslinkkejä
On my way

4 vastausta artikkeliin “Maximaniaa”

 1. Mä tykkään sellaisista jotka on vyötäröltä kiristettyjä, eikä vain suoraa kangasta. Myös se että helma olisi kevyttä kangasta olis plussaa koska muussa tapauksessa kesällä sehän on kuin toppahaalari :D Harmi vaan, että pituuteni takia mitkään maksit eivät oikeen mulla sovi :/ Tarvitsen ne 15cm korot melkein että näyttäisi hyvältä..

  Tsekkaa munki blogi klikkaamalla tätä tekstiä.

  • Okei, toki makunsa kullakin. :) Joo, tuo pituus on monille ns. ongelma noita maxeja ostaessa, monille xs:kin on ihan liian pitkä. Kiva blogi sinulla! =)

 2. Ostin juuri ensimmäisen maximekkoni, Vilasta ihana neonkoralli-värinen. Hieman täytyy sitä kyllä lyhentää ja olenkin pohdiskellut, että mikä on maximekon ns. oikea pituus. Aion käyttää mekkoa ainakin avokkaiden kanssa, joita varten mekkoa ei tarvitsisi paljoakaan lyhentää.. Kuitenkin olisi kiva että halutessaan voisi käyttää myös sandaaleja mekon kanssa. Miten paljon sun mielestä avokkaita voi näkyä maximekon alta, mikä on hyvä pituus?:)

  • Oi, neonkoralli kuulostaa hyvälle! =)

   No varmaankin sellainen ettei ihan maata laahaa. Itselläni maxipituus on noin nilkkaan saakka koossa xs. Eli just passeli omasta mielestäni. Ei ole pelkoa, että mekko likaantuisi tai tosiaan maata viistäisi. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta