Pink Ticket skaban kolmas vaihe, palkintojahti!

Edelleenkin olen mukana Indiedays Inspirationin ja Libressen yhteistyökampanjassa nimeltään Pink Ticket. Olen kirjoittanut skabasta muutaman tekstin jo aikaisemminkin mutta homma huipentuu tähän viimeiseen postaukseen. 


Nyt on käynnistynyt siis Pink Tickettien metsästyksen kolmas vaihe, eli palkintojahti. Skaban pääpalkintona häämöttää edelleenkin kahden hengen shoppailumatka New Yorkkiin,  näitä on jaossa vielä kaksin kappalein. :) Lisäksi tarjolla on Nellyn lahjakortteja. Tällä kertaa ehkä paras juttu on se, että nyt voit saada tästä blogitekstistäni yhden Pink Ticketin! Ticketin saat nappaamalla blogitekstin lopussa olevasta bannerista koodin ja syöttämällä sen skaban sivustolle täällä
Toki Tickettejä voi edelleen metsästää Libresse– pakkauksistakin ympäri Suomen maan ja sitten linkkailla kisan pääsaitille tänne 30.6 saakka. Lisäksi kampanjan kahden viimeisen viikon aikana on mahdollista löytää digitaalisia lippuja netistä eri paikoista, mm. Indiedays Inspiration- blogeista. Pysyt kuitenkin parhaiten ajantasalla kisan kaikista jutuista, kun tykkäät Libressen skaba- sivusta täällä

Niin ja hei vielä yksi mahtava juttu on ladattavissa Libresseltä, nimittäin Periodical- Libressen mahtava kuukautiskalenteri! Tämän avulla pysyy ainakin kärryillä, eikä tarvitse enää ruksailla kalenteriin. So simple! ;)
Alla blogini kautta käytettävä Pink Ticket- koodi, jonka voit käydä syöttämässä täällä
Koodin voit copy pastata tästäkin: DICLNDCHQK
Nyt lopputsempit!! :)
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta