Hiusten täsmätuote numero yksi

Nimittäin hiuspuuteri, vihdoin se on löytänyt tiensä takaisin omaan kosmetiikkahyllyyni! Olen joskus aikaisemmin täällä blogissakin kirjoittanut TRESemmen hiuspuuterista, jota käytin aikanaan hyvin paljon. Oli kuitenkin pitkä aika, että en vaan koskaan muistanut tuota hankkia mutta aina kampausta tehdessäni muistin kyllä, että eihän sitä hiuspuuteria taaskaan ole. Bestseller pelasti tilanteen Cutrinin hiuspuuterilla, jonka sain muutama viikko sitten lahjaksi Bestsellerin tilaisuuden goodiepagista. 


Mielestäni hiuspuuteria ei korvaa mikään kampausta tehdessä. Olen todella monta kertaa sen uupuessa laittanut tilalle esimerkiksi muotovaahtoa tai hiuslakkaa, mutta ei. Hiuspuuteri tuo niin hyvän pidon ja nostaa tyven kivasti, että eipä sille korvaavaa löydy. Etenkin lämpörulla/sauvakiharoita tehdessä tuo on ihan must! 
Tässä Cutrinin tuotteessa tykästyin etenkin tuohon suuttimen pienuuteen, eli tuolta tulee puuteria hyvin vähän kerrallaan. Lisäksi tuotteessa on kiva tuoksu ja super pito! Luulen sen myös olevan riittoisa, aikaisempi puuteri kesti mulla lähemmäs vuoden verran.  

Jos joku ei satu tietämään niin hiuspuuteria käytetään seuraavasti:
1. Ravistetaan purkkia.
2. Ripautetaan hieman puuteria käsille (tai jotkut laittaa suoraan tyveen) todella pienikin määrä riittää!
3. Itse tykkään siis laittaa ensin käsiin ja hieroa niitä yhteen. 
4. Tämän jälkeen upotetaan kädet sinne tyveen ja hierotaan päänahkaan.

Päälle voi vielä suihkauttaa lakkaa, kampauksesta riippuen. 
Muuten tuota ei kyllä tarvitse päivän mittaan lisäillä vaan pito on hyvä. :)
Onko hiuspuuteri monen muunkin lemppari? :)

Tykkää On my way:sta Facessa!
On my way

5 vastausta artikkeliin “Hiusten täsmätuote numero yksi”

 1. Kampaukseen saa vielä paremman pidon jos ripottelee puuteria tyveen ja tupeeraa! PUuteri kiinnittää tupeerauksen ihan uskomattoman pitkäksi aikaa:)

 2. minkä väristä kyseinen puuteri on?<: täällä on toinen brunette joka pelkää että päänahassa
  näkyy ”feikkihilsettä”… tykkään muuten blogistasi todella paljon, sopivasti kaikkea syvällisistä ajatuksista näihin hömppiin;> ja olet todellinen kaunotar!

  • Noita hiuspiutereita on nykyään saatavana myös bruneja! Itse olen ainakin ottanut käyttöön ruskeat tuotteet, niin ei tarvitse pelätä pölyistä lookkia. Itse käytän label.miä ja kicksissä olen nähnyt myös ruskeaa! (-:

  • Tuo on ihan valkoista, mutta itse en kyllä huomannut sen ”värjäävän”. Ja kiitos, ihana kuulla. :)

   Khaija: Okej, kiitos tästä vinkistä. :) Pitää testaa seuraavalla kertaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta