It`s weekend baby

No ompas ollut jälleen kiire loppuviikko. Tämä päivä hurahti ihan silmissä ja nyt ehdin vasta istahtamaan ihan kunnolla koneen ääreen. Tiskivuori on huima, sängyllä lojuu kasa vaatteita ja pyykit on koneessa (seissyt puolelta päivin, hupsista). Onhan tässä vielä ilta/yö aikaa, tärkeimmät asiat aina ensin. ;) Huomenna ollaan menossa yksiin mainosvideon kuvauksiin tuon miehekkeen kanssa, esitetään siinä pariskuntaa ja pienen kinan päätteeksi saan läpsästä tuota yhtä. Tuskin maltan odottaa. :D Ei vaan, ihan kiva aamupäivä varmaan tulossa. Huomenna olisi myös tarkoitus mennä tutustumaan Kampin Beanie- kahvilaan, joka on avattu ihan hetki sitten. Sain heiltä useamman lahjakortin arvottavaksi ja arvonta käynnistyy sitten tuon postauksen yhteydessä. :) Kurkin kyseiseen kahvilaan jo tänään ja oi, kuinka kivalta näytti! Ei pelkkä kahvila vaan mesta jossa voisi joskus viettää vaikka after workkia. Mutta siihen sitten myöhemmin… 

Muutaman kuvan ehdin aamupäivällä nappaamaan ennen töihin lähtöä. Näissä kuvissa muuten meikkipohjassa on käytetty Maybellinen BB- voidetta ja sitä Lumenen kesätuotetta (ihon sävyn heleyttäjä), jonka sain Bestselleriltä lahjaksi. Kirjoitin siitä siis ehkä viikko sitten. Olen ihan koukussa, todella hyvän pohjan saa tuolla aikaiseksi! Voin tehdä siitä vielä erikseen postausta jos kiinnostusta löytyy!? :)

Nyt kuitenkin tuon tiskivuoren kimppuun, evvk.
Ihanaa viikonloppu, huomiseen! <3

PS. Instaan päivittelen useammin, joten siellä seurailkaahan nimimerkillä judezzi!
On my way

5 vastausta artikkeliin “It`s weekend baby”

  1. Onks tossa bb-voiteessa eri sävyjä? En oo koskaa kokeillu bb-sävyä ja vähän kiinnostais. Mä pelkään kuitenki, että lopputulos on mulle liian vaalea tai ”luonnollinen”. :D

    • On eri sävyjä. Mulla on tummin ja siitä tosiaan tulee väriä. :) eli en usko et ois sullekaan liian vaalee.

  2. Hei tohon edelliseen postaukseen liittyen pakko kysyä näin puolitietämättömänä, että millä lihaskuntoliikkeillä noita olkapäitä saa tuolla lailla ”esiin”? :)tosi hyvännäköset meinaan!

    • Teen aika perus olkapää treeniä, eli vapailla painoilla, voisihan siitä tehdä vaikka postausta. :) kunnon painot vaan tekee paljon. :)

    • Joo, ei sano ihan hirveesti mulle toi perus olkapää-treenikään, että se postaus vois tosiaan olla ihan tosi paikoillaan! :) jos vaan viittit tehdä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta