Aamiainen Beaniessa

Lupasin teille viime viikolla postausta uudesta Beaniesta, joka on avattu Kampin Kauppakeskukseen Helsinkiin. Sain siis lahjaksi lahjakortin kahdelle, jolla pääsi maistelemaan heidän herkullista aamiaislautasta kuoharin kera. Itse tykkään viikonloppuisin käydä brunssilla tai aamiaisella jos vaan aikataulut antavat periksi. Beanie paikkana vaikutti erittäin mukavalle, hieman hämyinen tunnelma yhdistettynä taustalla soivaan jazziin/bluesiin toimi ainakin meidän lauantaiaamuun paremmin kuin hyvin. Lautanen oli kattava ja siinä oli juuri sopivasti kaikkea, toimi. :) 

Paikkanahan Beanie on erinomainen ihan lounastamiseen, kahvitteluun, afterworkkiin jne. Sijainti myös on hyvin keskeinen! Itse ajattelin testata heidän salaattilounastaan tässä joku päivä. Lisäksi heidän valikoimissaan on tapaksia, jotka myös houkuttelevat maistelemaan. Niin ja toki jos makeannälkä iskee niin nuo leivokset sun muut vievät kielen mennessään, tarjolla on ihan kunnon jenkkiherkkuja! ;) Itse en viitsinyt pahemmin edes katsella siihen suuntaan…

Mutta sitten se paras osuus, eli arvonta!

Sain siis arvottavaksi viisi aamiaislahjakorttia Beanieen, eli aika hyvät mahikset voittaa. :)
Osallistua pystyt siten, että tykkäät ensin Blogini Face- sivusta täällä ja sen jälkeen kommentoit kommenttiboxiin tykänneesi
 ja lisäät mukaan sähköposti- osoitteen. Arvonta päättyy perjantaina 14.6 klo. 18.00.

Tsemppiä! :))
On my way

40 vastausta artikkeliin “Aamiainen Beaniessa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta