Aurinkoinen lauantai

Lauantaina oli ihan mahtava päivä, aurinko paistoi, täydeltä taivaalta. Käytiin ensin aamiaisella Beaniessa, jonka jälkeen suunnattiin Kaivariin Mattolaiturille kuvauksiin ja paistattelemaan päivää. Spontaanisti siitä sitten vieteltiin loppupäivä Uunisaaressa kavereiden kanssa ja käytiin veneilemässäkin. Alkuillasta bongattiin Uunisaaren tankkauslaiturilta jotkut bileet, joihin sitten liityttiin ja nautittiin muutama siideri kallioilla. Loppuilta hurahti kavereiden seurassa. Kokonaisuudessaan ihanan spontaani päivä, tällaisia vaan lisää. :)

Nyt olisi tarkoitus lähteä vetämään lenkki ja sitten hoitaa hommia koneella.
Palataan myöhemmin! :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Aurinkoinen lauantai”

    • Jooo, eikö! Oli ihan loistava, laitan postauksen tänään. :)

      Mutta just sopivan kokonen ja fresh. ;-)

    • En oo nyt hetkeen laittanut itsaria, kun ehdin viime viikolla makaamaan auringossa parina päivänä. Normaalisti kuitenkin käytän sitä St. Morizin vaahtomaista. Linkki löytyy blogini oikeasta sivupalkista. :)

  1. Kuuluks siihen aamiaiseen kaikki, mitä olit tuohon kuvannut, macaronit yms? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta