Salaattia kanalla

Mun aika vakkari lounas/päivällinen (ainakin) vapaapäivinä on kanasalaatti. Ikävä kyllä harvemmin jaksan duuniin tällaisen satsin pakertaa, vaikkakin jossain vaiheessa kovasti yritin mutta sitten se innostus perinteisesti lopahti. Eniten pidän ohuen ohuista fileepihveistä, koska niissä ei ole ns. ylimääräistä. Kaikki jänteet ja läskinpalat vievät ainakin itseltäni ruokahalun alta aika yksikön. Nämä ovat erittäin, sanoisinko kuivia broilerin siivuja. Lisäksi pakkauksesta riittää hyvin parin kertaan. Toinen suosikki mitä moni saattaa ehkä ihmetellä on X- tran raejuusto, ihan parasta! Olen kokeillut lähes kaikkea mahdollista raejuustoa ja tämä on ehdottomasti oma suosikkini. Ja suosikkini tämä on makunsa ja koostumuksensa puolesta, vaikka eipä mua halpa hintakaan haittaa. :)

Natural pohja jäävuorisalaatilla, tomaatilla ja ananaksella.
Lisukkeiksi broileri maustettuna, raejuusto ja casheweja.
(+ toki oliiviöljyä loraus)
Muita kanasalaatin ystäviä?? :)
On my way

8 vastausta artikkeliin “Salaattia kanalla”

  1. toi xtra on vaan niin parasta! ite vetelen sitä rasvatonta versiota ja on vaan ihan ylivoimaisen hyvää raejuustoa!

    • Juu, toki. Oon mausteiden ystävä. :) currya, grillimaustetta ja oreganoa, hyvä tuli! :)

  2. Nam! Ananasta ei oo pitkään aikaan tullu laitettua salaattiin, pitääpä laitella. Itse kans oon vähän laiskistunu eväitten teossa, viime kesänä oli monesti ite tehtyä ruokasampaa salaattia eväänä, mutta nyt oon vain yhtenä päivänä ottanu itse tehdyn salaatin..

    Pitääpä testata tota raejuustoo, yleensä tulee syötyä ingmannia tai ranbowta. Jotenkin vierastan extraa, vaikka parasta suolakurkkua on extra, jos sitä joskus syön :D

    • Joo, tossa kyllä helposti laiskistuu… Jotenkin muka niin työlästä. :D Siis ehdottomasti suosittelen kokeilemaan! Voittaa mennen tullen rainbownkin. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta