Kesäkuun LivBox

Sain taannoisesta Glitterin bloggari- tilaisuudesta kolmen kuukauden satsin LivBox- tilausta. Toissapäivänä tuotiin kotiovelle jälleen ihana pikku paketti, kesäkuun boxi, jossa oli mm. nämä kaksi söpöä meikkijuttua. Elikkäs MSCHIC:in poskipuna, sävy hattara ja Dependin kynsilakka. Poskipunissa olen tottunut käyttämään hieman tummempaa sävyä, enemmänkin koralliin/rusehtavaan menevää kuin vaaleanpunaista. Olinkin hieman kriittinen tämän punan suhteen mutta ýllätyksekseni iholla se toimikin ihan loistavasti! Oikein nätti kesäpuna. :) Lakka pitää myös ehdottomasti testata ja pian. Minkä sävyistä poskipunaa muut tummaveriköt käyttävät? 
Ja jotain suosikkimerkkejä?

En tiedä mikä ”vaaleanpunakuume” meikäläisellä on meneillään, 
kun kaikki pinkkiin menevä näyttää niin söpölle ja kivalle?! :)
Toivottavasti ei mitään sen vakavempaa… 


* Postauksessa esiintyvät tuotteet saatu blogiyhteistyönä.
On my way

2 vastausta artikkeliin “Kesäkuun LivBox”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta