Ruskeana koko kesän

Höööh. Juuri, kun tässä alkoi pääsemään auringon makuun kääntää säämies takkia, ei käy!! Ehdin peräti kahtena päivänä tuolla helleviikolla ottamaan aurinkoa ja sainkin hieman väriä pintaan. Nyt kuitenkin ylläpito on aika heikkoa, joten jälleen on turvaudutaan itseruskettavaan. Eikä siis sinällään, kun käytössä on erinomainen tuote. 
Aika moni varmaan tietääkin, että käytän Theboksen St. Morizia. Kyseisessä ruskettajassa pidän eniten tummasta sävystä ja vaahtomaisesta koostumuksesta. Aivan paras ruskettava, ollut käytössä jo vuoden verran enkä pois vaihda! Jos tuota vaahtoa tilaa kokeiluun, suosittelen ehdottomasti tilaamaan myös levityskintaan, säästyy kädet tummalta väriltä. Niin ja vaaleampihipiäisten kannattaa suosilla tilata tuo sävy mediumJuu, tässä on kyllä tuote, johon Jutta on koukussa- ja pahasti. :)

Jos jollain on vielä jotain kysymyksiä tästä ruskettavasta tai luet siitä ensimmäistä 
kertaa niin saapi kysellä! :)* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

9 vastausta artikkeliin “Ruskeana koko kesän”

 1. Kuokussa ollaan täälläkin ja onnekseni huomasin että seppälöihin tullu taas kesä ajaksi tätä myyntiin! Säästyy ainakin toimitus ja laskutuskuluilta ;) ehdoton lemppari!

  rolssi.blogspot.com

  • Aih, kyllähän kaikista itseruskettavista tulee vähän tahraa lakanoihin jos hikoilee tms. Vinkkinä, käytä mustia lakanoita. ;)

 2. Mistä sun harmaa maximekko on? :) Olen yrittänyt itse metsästää harmaata, mutta tuntuu olevan loppu kaikkialta. Vielä kun kokoni pitäisi olla xs. Vinkkejä otetaan vastaan :)

  • Se on Vero Modasta. Meilläkään ei ole Kampissa enää mutta kuulemma noita maxeja tulee lisää juhannuksen jälkeen. Tules sitten käymään! =)

 3. Tilasin ton ja kintaan ja oon kyl tyytyväinen. Ainoo, et kyllä tostaki vaatteisiin väriä jää :( muute ihan superi niinku oot sanonuki :)

  • Jee! =) Hmm. mulla ei kyllä juurikaan jää, ehkä valkoisiin saattaa joskus mutta harvemmin. Lakanaan kyllä tosiaan saattaa tulla jos hikoilee yöllä, kannattaa siis suosia tummia lakanoita. :)

 4. Kannattaa kyl selvittää ensin mitä myrkkyä toi itseruskettava on…ennen kuin niitä täällä mainostaa tai käyttää… Siis jos on yhtään kiinnostunut omasta terveydestä!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta