Safkatipsi

Mä aina innostun jostain safkasta ja sitten jaksan väsätä sitä kerta toisensa jälkeen, noh ehkä viikon ajan kunnes en enää jaksa. :) Nyt mulle on käynyt niin tämän wokki- broilerin kanssa. Eli puolikas paketti ohuen ohuita broilerin filee- leikkeitä (200 g) ja puoli pussia Pirkan Wokvihanneksia. Ihan mielettömän hyvää, kun vielä maustaa kunnolla ja kaveriksi heittää vaikka raejuustoa. Mausteina suosin itse yleisimmin grillaus- ja paprikamaustetta. Kokonaisuudessaan tämä on tosi simppeli safka, joka valmistuu kuin huomaamatta aamutoimien ohessa. 

Ja tämähän on hyvää, kokeilkaa. :)
On my way

4 vastausta artikkeliin “Safkatipsi”

  1. Kuulostaa ihanan nopsalle ja hyvälle, mutta voi ei, en kestä miks ihmiset käyttää grillimaustetta ruokien maustamiseen? Kauhee määrä lisäaineita :D

    • Hahah, se on niin hyvää. ;) Enpäs ookkaan katsonut pussin kylkeen, hmm. Mitäs mausteita suosittelisit? Pitäisi olla tarpeeksi tulista settiä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta