Lahjakortit

Huomenta! Ja oih mikä auringonpaiste, tuntuupas mukavalle. Itselläni aurinko vaikuttaa aika paljon mielialaan (kuten varmaan aika monella muullakin) ja tosiaan sen paisteeseen herääminen saa vapaapäivän tuntumaan entistä kivemmalle. Kohta olen suuntaamassa siskon luokse brunssille. Todella kivaa, että joku jaksaa noita järkätä! Muuten tänään olisi tarkoitus nähdä ainakin yhtä ystävää, ehkä hieman siivoilla asuntoa muuttokuntoon ja sen sellaista. Myös ihan lepo olisi tervetullutta. Niin ja hei, poikaystäväni ohjaama uusi musavideo Lovexille löytyy nyt Iltasanomien netistä, sen voi tsekkaa täältä. Olen niin ylpeä hänestä, hän on vaan uskomaton lahjakas kaikessa mihin ryhtyy. :) 

Nyt kuitenkin Beanien aamiaislahjakortteja jakoon! Eli lahjakortit lähtevät seuraaville:
miia.maaria(a)gmail.com

Onnittelut! Laitan yhteystietonne eteenpäin. :)
Aurinkoa lauantaihin! <3
On my way

2 vastausta artikkeliin “Lahjakortit”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta