Lauantain juttuja

Vapaapäivä on hurahtanut ihan silmissä! Aivan liian nopsaa… Brunssi oli mitä mainioin ja ystävien seura sitäkin parempaa. :) Ehdin jossain ihmeen rakosessa käymään kaupoillakin ja muutama juttuhan sieltä tarttui mukaan. Mulla on itseasiassa ollut jo todella pitkään hankintalistalla Absorberin kunnon urheilurintsikat. Nyt olen extratyytyväinen löydettyäni sopivan mallin ja koon lukuisien sovittelujen jälkeen. Nämä löytämäni liivit ovat tosiaan jonkun testin voittaneet, eli superhyper tukevat. Passaa mulle joka on innostunut tuosta juoksemisestakin jälleen! :) Varmaan on aika pakko hankkia vielä toisetkin mutta ehkä käyn kurkkimassa alennusten kiihdyttyä näitä lisää. Harmi vaan, että juuri nämä kyseiset eivät tosiaan alessa olleet ja joutui pulittamaan niistä aika paljon. Noh, toivottavasti laatu on sen väärti!? Lieneeköhän muilla noita samoja sporttiliivejä? Laitan tuohon asukuvien alle kuvaa. :)

Päivän asu:
Toppi Only
Neuletakki Pieces 
Farkut Vero Moda

Näillä kelpaa treenata! ;-)
Löysin myös kivat uudet arskat Bok Bokin alennusmyynneistä, 4,95 €.
Ja mitäs vielä, korishenkiset narubiksut Cubuksesta.
Aika täydelliset. :) Vai mitä tykkäätte?
Lisäksi mukaan lähti vähän alusvaatteita Cubuksesta
Käyn aika harvoin kyseisessä liikkeessä mutta olin kyllä todella positiivisesti yllättynyt, etenkin alusvaatevalikoimista.
Aivan ihania värejä ja löytyy muitakin kuin A- ja B- kuppeja. :)

Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen päivän saldoon, pysyttiin kuitenkin budjetissa. ;)
Nyt testaamaan uudet sporttiliivit ja juoksemaan, kivaa lauantaita- iltaa! <3
On my way

10 vastausta artikkeliin “Lauantain juttuja”

  1. Mulla on samanmerkkiset urheiluliivit, ja tosiaan ainoat jotka tukevat tarpeeki, kun ei tää rintavarustus pienimmästä päästä ole :D Omani löysin onneks alennuksesta :) Mutta toimii kyllä loistavasti!

  2. tosi kiva toi toppi! pitääki käydä kattoo, jos löytäisin Onlystä viel tollasen ku oon niin kääpiö et lyhyet topit ei usein oo mulle lyhyitä :D

    • Joo, mustia ainakin pitäisi vielä löytyä. Itse tykkään kovasti noista napapaitamalleista, ihania. :-)

  3. Jos lenkkeilet/juokset paljon, niin suosittelen ehdottomasti shock absorberin run urheilurintaliivejä. Tarkoitettu erityisesti lenkkeilyyn, ja ovat kaikista tukevimmat shock absorberin liivit! Itse harrastan juoksua ja omistan kyseiset liivit, enkä vaihtaisi mihinkään muuhun malliin enään! Ovat todella tukevat ja niin unelmat päällä! Hintaa niillä taisi olla reilu 60e, mutta ovat hinnan arvoiset :)

    • Okei, kiitos vikistä! Noillakin on ollut kyllä tukeva juosta mutta ne lienevät vielä paremmat? :) Joo, eipä se kallis hinta minua haittaa jos laatukin on sen veroista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta