Lettuja sunnuntaihin

Ajattelin vinkata teille terveellisemmistä herkuista kiinnostuneille lukijoille tuosta hieman soveltamastani protskulettu- ohjeesta. Olen jo aikaisemmin jakanut tuon erittäin herkullisen ja terveellisen reseptin täällä blogissa ja onhan se pyörinyt niin lehdissä kuin nettipalstoillakin, useammissakin paikoissa. Kyseessä on siis banaaniletut. Tällä kertaa lisäsin reseptiin mukaan minttusuklaan makuista palautusjuomajauhetta. Tuli aivan super hyvää!! Todella hyvä suklaan maku, suosittelen kokeilemaan erilaisten proteiinijauheiden sekoittamista tuohon lettutaikinaan. Vanilja varmaan toimisi erinomaisesti!? :) 

2 kpl munia
1 banaani
1 ruokalusikallinen protskujauhetta (mulla minttusuklaa)

Sauvasekoittimella sekaisin ja paistetaan pannulla kuten normilätytkin.
Päälle lisäsin hunajaa mutta hyvin sopii esimerkiksi marjat. 

Nami nami!
On my way

2 vastausta artikkeliin “Lettuja sunnuntaihin”

    • Noup. Kokeileppas, kananmuna ja banaani sitovat niin hyvin, että ei tarvitse. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta