Pari sanaa ihon hyvinvoinnista

Mun on jo jonkun aikaa pitänyt vinkata teille muutamasta ihonhoitotuotteesta, jotka sain testiin Lumenelta. Ja tämä ei ole mikään kirjoita niistä, saat tuotteet postaus vaan tulivat eräässä blogitilaisuudessa goodiebagin mukana. Halusin kuitenkin kirjoittaa näistä, koska havaitsin ne todella hyviksi tuotteiksi. Lisäksi haluan jakaa erään taannoisen pienen iho- ongelmani.

Mulla oli tosiaan joku aika sitten, oikeastaan sen Tallinnan matkan aikana- ja jälkeen ensimmäistä kertaa elämässä oikeasti tunne, että mitä mun iholle on tapahtumassa. Ihoni on aina ollut hyvä ja suhteellisen paksu, eli ei reagoi herkästi mihinkään lämpötilanmuutoksiin, ruokiin tai voiteisiin. Yleensä menkkojen aikaan puhkeaa finni tai pari mutta muuten todella harvoin. Noh, joku aika sitten ihmettelin kuitenkin finnien puhkeamista, niitä tuli toinen toisensa perään ja etenkin leukaan, sekä otsaan. Otsa oli itseasiassa täynnä pienehköä nyppylää. Jouduin käyttämään paksumpaa pakkelia ja meikkaamiseen kului normaalin viiden minuutin sijaan vartti. Toki tuon reissun aikana tuli syötyä ja juotua hieman epäterveellisesti mutta ei ole kyllä ennen vastaavaa käynyt. Oli ihan pakko laittaa ruokavalio ja voiteet syyniin. 

Itseasiassa olin jo tuossa vaiheessa jonkun aikaa käyttänyt Nivean sitä halppisvoidetta, josta taisin jotain kirjoittaakin. Lisäksi olin alkanut syömään pähkinöitä vähintään sen kourallisen päivässä. Pieniä juttuja mutta niillä vaan oli näemmä vaikutusta. Vaihdoin Nivean voiteen tähän Lumenen Arctic Aqua 24H Deep Moisture- voiteeseen ja yksinkertaisesti vaan jätin pähkinöiden syönnin. Finnit katosivat aika sukkelaan ja iho palasi normaaliksi. Tästä siis lähinnä päättelin, että ehkä nuo muutaman euron käsillekin sopivat voiteet eivät ole hyväksi kasvojen iholle, kyllä se laatu vaan maksaa edes vähän enemmän. Pähkinöiden syöntiä en lähde sen enempää kommentoimaan mutta niissä on kuitenkin sen verran rasvaa, (vaikkakin hyviä) mutta itselleni en usko niiden sopivan päivittäin syötynä.

Nyt käytän tosiaan vaan tätä alla olevaa Lumenen kasvovoidetta, joka on syväkosteuttava ja tuntuu iholla viilentävälle. Tuo on myös erinomainen meikinalusvoide, koska imeytyy nopeasti ja jättää iholle kevyen pinnan. Lisänä käytän muutaman kerran viikossa saman sarjan Arctic Aqua Moisture Booster- kosteuttavaa tehohoitoa. Laitan tehovoiteen ensin imeytymään iholle noin viideksi minuutiksi ja sitten lisään tuon kasvovoiteen. Annan näiden molempien vaikuttaa iholla koko yön ajan. Todettava vain on, että ihan mielettömän hyvä paketti yhdessä! Tuntuu, että laittaa iholle oikeasti jotain hyvää, kun näitä käyttää. Suosittelen kokeilemaan! :)

Olisi kiva kuulla muiden mahdollisista vastaavista iho- ongelmista tai miten olette ne selättäneet? 
Ja miten ylipäänsä pidätte ihonne kuulaana ja hyvinvoivana? 


* Postauksen tuotteet on saatu lahjaksi blogin kautta
On my way

4 vastausta artikkeliin “Pari sanaa ihon hyvinvoinnista”

 1. Mulla on kyllä ihan sama juttu pähkinöiden kanssa… Niin herkkuja kuin ne onkin, niin iho räjähtää kyllä ihan kauheaan kuntoon, jos niitä enemmän popsii. :/

  • Mulle on kans alkanut tulemaan yhtäkkiä näppylöitä leukapieleen ja otsaan..Käytin vähänaikaa uutta kasvojenpuhdistus geeliä ja huomasin ihoni huonontuvan ja vaihdoin takaisin Lumeneen.
   Täytyykin kokeilla tota kosteuttavaa tehohoitoa. Lumene on kyllä hyvä merkki, mulla on toimminut ainakin : )

  • Joo, ei ilmeisesti sovi jokaiselle. Vaikka niissä niitä ns. terveysvaikutuksia onkin. :/

   Juu, Lumene ei ole ollut aikaisemmin mikään aina käytössä oleva tuotesarja itselleni mutta näemmä siellä on tosiaan hyviä tuotteita. :) Kannattaa kokeilla,todella hyvä tehohoito! =)

 2. Mäkin oon huomannut ton pähkinöiden ja näppylöiden yhteyden :( mut onneks tajuaa mistä ne näppylät johtuu niin pystyy sit välttelee niitä ruoka tai kosmetiikka-aineita! Ja toi tehohoito tekee aivan ihanan näkösen ihomeikin mut harmi vaan, siitäki mun naama aina puhkeaa kukkimaan… Ärsyttävää :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta