Lisää vastauksia

Nyt tulee se kysymyspostauksen part 2, jossa ei sitten niin paljon kysymyksiä ollutkaan kuin muistelin. Noh, tämähän meni suhteellisen sukkelaan! :) 

Millaiset ovat henk.koht. kauneusihanteesi? Esim joku julkisuudenhenkilö, joka on mielestäsi ”täydellinen”? (Kropan malli, kasvojen muoto, hiukset, pukeutumistyyli jne..)
Lähellä täydellisyyttä taitaa kasvoilta olla Alba tai Megan Foxx. Kropassa ihailen kiinteyttä mutta kuitenkin muotoja oikeissa paikoissa. Puhun nyt kuitenkin hoikista muodoista, eli ei mitään bodarimuotoja. Noilla edellä mainitsemillani taitaa olla aika hyvät kropatkin. :) Lisäksi tuuhea, pitkä ja tumma tukka! 

Oletko käynyt lukion?

– En ole. Menin yläasteelta Lähihoitaja- kouluun. Nyt jos valitsisin, menisin lukioon.

Miten määrittelisit elämän?

– Hmm. Ei mikään iisibiisi kysymys… Elämä on itsensä ja muiden (läheisten) onnelliseksi tekemistä. Valintoja, kokemuksia, rakkautta ja uskoa. 

Oletko diiva vai sydämellinen ja mukava ihminen?
En todellakaan ole diiva, mukava minä oon. :)

Miksi päätit aikoinaan perustaa blogin?
– Ystävä bloggasi ja innostuin siinä rinnalla. Alussahan se oli aika harvoin postailua mutta siitähän tämä homma sitten lähti pikkuhiljaa liikkeelle. Nyt en osaisi ehkä elääkän ilman…

Tunnistavatko ihmiset sinut kun liikut ulkona tai baareissa yms?
– Nykyään tullaan kyllä aika usein juttelemaan ja etenkin duunissa moni tulee moikkaamaan. Tuntuu todella kivalle. :)

Mikä olisi unelma ammattisi?
– Voi, kun olisikin sellainen selkeä unelma ammatti!! Tällä hetkellä muoti, kauneus, terveys ja bloggaaminen kiinnostavat todella paljon.

Mitä olet tähän asti opiskellut?
– Lähihoitajaksi ja merkonomiksi.

Onko sinulla hyvä vai huono itsetunto? 
– Ei ole huono mutta ei täydellinenkään.
Tai millaisissa tilanteissa/asioissa koet olevasi vahvoilla ja millaisissa olet vielä epävarma?
– Epävarma olen suuren väkijoukon edessä jos mun pitää vaikka kertoa jotain enemmän, esimerkiksi selittää joku tilanne. Olen aika huono kertomaan jonkun asian alusta loppuun, ajatus katkeilee. :/ Vahvoilla olen ainakin ongelmanratkaisu tilanteissa, osaan toimia fiksusti. Lisäksi koen omaavani emotionaalisia taitoja.

Haluatko lapsia? Kuinka monta ja milloin?
– Enköhän. Ja kolmenkymmenen paremmalla puolella. Tosin nämä ovat ehkä sellaisia juttuja joita ei parane ennustella tai suunnitella. Lapsien saanti ei tänä päivänä edes ole itsestään selvyys…

Kuinka monta hyvää ystävää sulla on?
– Alle kymmenen.

Mitä blogeja itse seuraat?
– Seuraan lähinnä tuttujen ja ystävien blogeja. Esim. Annathin, Ondessa, Beannan, Inhimillinen Turhamaisuus, Yummy by Jenni Ukkonen jne. Enemmän pitäisi seurata!

Ruokapäiväkirja ja liikunta päivässä samassa ?
– Olikohan tämä postaustoive ennemminkin? :)
Eikai sun swag mee sekasi
– No ei se ihan helpolla mee. :)

2 tärkeintä kauneudenhoito rutiinia?
– Ihon puhdistus iltaisin ja aamuisin on ihan must. Lisäksi kosteusvoide- ja silmänympärysvoide ovat todella tärkeitä päivittäin.

Mistä kauneuteen liittyvästä jutusta unelmoit tällä hetkellä (ei siis mitään vaatteita) ?
– Tarvisin kihartimen/kiharrinraudan, jossa se pyöröosuus on tarpeeksi suuri. Se on numero ykkönen. Lisäksi mulle kelpaisi sokerointi ja kasvohoito. :)

Oletko koskaan kateellinen muille?
No eiköhän jokainen joskus ole. Pahinta on kuitenkin sellainen, että kateuden vuoksi aletaan sortamaan toista keinolla tai toisella alaspäin. Sitä on havaittavissa etenkin naisvaltaisilla aloilla aikatavoin… En tykkää! 

Kuvaile luonnettasi 5 sanalla? 
– Huumorintajuinen, temperamenttinen, sosiaalinen, avoin ja tunteellinen. 

4 hyvää treenivinkkiä! (voi myös liittyä ruokaan tms!!)
– Juo paljon vettä ja syö terveellisesti.
– Tee muutama juoksulenkki viikossa ja muutama salipäivä. Muista lepo!
– Salilla treenaa kunnon painoilla ja loppuun saakka.
– Vähennä pastan ja riisin käyttöä, korvaa ne salaateilla ja kasviksilla.

Ja jälleen jos jäi mieltä jokin kaihertamaan niin rohkeasti vaan kysymystä tulemaan!
Oikein kauniita unia <3

On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Lisää vastauksia”

  1. Tuli mieleen vaan, ku vastasit tohon kommenttiin, jossa kysyttiin ”täydellisestä” naisesta, että kuvailet aika pitkälti sellasia ominaisuuksia, joita sussa on. Siis esim. pitkä paksu tukka, treenattu jne. Mä luulen, että aika moni muodostaa oman ihanteensa tavallaan sen mukaan, mikä on itselleen se ”sopivin” ihanneminä. Esim. itse olen luonnonvaalea ja kroppani on J.Lo tyyppinen eli muodokas. Siitä omiin ihanteisiini on muokkaantunu just luonnonvaalea pitkätukka ja pyöreät söpöt kasvot ja treenattu naisellinen kroppa. Ja on tosi hyvä, et jokanen tavoittelee just sitä, mihin itse ”pystyy”. Koska tuskin musta ikinä tulis esim. ruumiinrakenteeltani laihaa jne. Kun tulee vähän ikää, ni alkaa onneks tajuumaan, et ei oo mitään tiettyä oikeeta, vaan parasta on tavotella sellasta, joka itselleen on mahollista. Jos nyt tajusit mun pointin täst sepustuksesta :D

    -Sari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta