Keskiviikko

Tämä päivä alkoi oikein mukavasti, riuhdoin itseni ylös 9.30, vedin banaanin nassuun ja suuntasin juoksemaan. Itse lähden harvemmin ihan täysin tyhjällä vatsalla lenkkeilemään, koska heikottavan ja huonon olon riski on tällöin niin suuri. Jo pienestä banaanista saa sen verran energiaa, että jaksaa varmasti juosta. Tyypillinen aamulenkki on täällä 5-6 km, tänään se oli tasan viisi. Tuo on oikein passeli pituus, en kuitenkaan treenaa maratonille tai muuhun ja haluan lenkin hoituvan suhteellisen nopeaa, 30 minuuttia päivästä ei ole paljon. ;) Niin ja teen näitä aerobisia nykyään suunnilleen kolmena päivänä viikossa. Välillä ne saattavat olla iltalenkkejäkin. 


Lenkin jälkeen keitin makoisat kahvit ja tein jo tavaksi muodostuneen aamu smoothien. Tänään se oli vaihteeksi mangosta. Tuo on hassu hedelmä, kun ainakin smoothien muodossa siellä on niitä ns. hedelmäkarvoja, eli tuntuu kuin söisi pieniä karvoja. Mutta näistä karvoista huolimatta ihan mun lemppari. :) Itse en ole päässyt oikein niiden vihersmoothieiden makuun… Mun mielestä smoothie on tehty hedelmistä ja piste. 

Kokeilin tänään muuten tuota jo kuukausia sitten ostamaani Wellan sävytettä tuohon elähtäneeseen latvaan. 
Täytyy sanoa, että eipä ole kummoinen tuote ainakaan näin ensisilmäyksellä, ihan samaltahan tuo näyttää kuten ennen sävyäkin. 
Mulla on siis jatkuva probleema tuon vaaleamman latvan kanssa, miten sen saisi näyttämään elinvoimaiselle ja värin ”ei elähtäneelle”.  
Miten te vaaleahiuksiset saatte sen värin pysymään ei oranssina tai keltaisena? 
Vinkkejä??
Kynnetkin saivat uutta väriä. Tykkään todella paljon Dependin lakoista, värivalikoimaa on ja laatukin on hintaan nähden hyvä. 
Itselläni on vaan todella liiskoittuvat kynnet, joten lakkaa saisi olla laittamassa joka päivä uudestaan. 
Jännä juttu, kun tukka on paksu ja hyvä ja kynnet taas ohuet, liiskoittuvat, eivätkä kasva. 
Eikös näiden kahden kuuluisi kulkea käsi kädessä? :)
Ja tämän ei ollut tarkoitus olla mikään valitus postaus. Olen mä tyytyväinen elämääni pikkuisista naisten robleemista huolimatta! ;)
Aurinkoista keskiviikkoa, juhannus ja vapaat lähestyy! Jee jee!

PS. Tykkää On my way:sta Facessa täällä.
Instassa nimimerkillä judezzi.

(Booztilla jatkuu muuten alet, sinne pääset tästä tai banneria klikkaamalla!)
On my way

17 vastausta artikkeliin “Keskiviikko”

 1. itselläni on luonnonvaalea tukka, mitä tosin sävyttelen parin kuukauden välein, että saan sen pysymään tuhkan vaaleana, se lienee ainoa keino! Hopea shampoo myös auttaa!
  Vinkkinä, että Dependin lakat ovat 1e ainakin Kampin BikBokissa :)

  Ihanaa Kesää!:)

  • Timmissä kunnossahan hän on. Itse en tavoittele tuollaista fitness- meininkiä, joten ehkä hieman turhan lihaksikas ja fitness omaan makuuni. Kaunis nainen anyways. =)

 2. Moikka Jutta :) Osta Piimaa Ceeta. Luontaistuotekaupat /osastot myy. Life, Stocca, Sokos jne.. auttaa rakentavasti kynsiin. t.Erika

 3. Tukka-asiaan liittyen, ei kannata pestä hopeashampoolla koska se on tarkoittu paljon paljon blondimpaan latvaan jotta se jaksaisi taittaa sävyä kylmempään päin, voisit kokeilla esim. colormask silver naamiota mutta se voi myös olla ettei se jaksa taittaa latvojesi sävyä. Toinen vaihtoehto on colormask vanilla, joka ehkä jo vähän auttaisi, se toimii hieman tummemman vaaleaan taittamaan sitä keltaisuutta.

  Voisin sanoa että tuolla tummuudella mikä latvassasi on, on vaikea saada kotona se pysymään hieman viileämpänä millään maskeilla, ellei sitten käytä sitä ainakin joka toisessa pesussa..

  Kampaaja osaisi sävyttää latvan kylmempään päin ja tämä tod näk pysyisikin siinä suht hyvin… kuitenkin latvasi näyttää olevan suht kuivat, jolloin se hius on ns. auki ja päästää sen värin siitä sitten nopeasti myös pois… Voithan tietysti ostaa kaupastakin jtn kylmempää kevytväriä mutta lopputulos voi ollakkin jtn muuta, mennä liian tummaksi tms…

  Suosittelisin sinulle, niinkuin monelle muullekkin nuorelle naiselle etsimään luottokampaajan, joka oikesti tietää mitä tekee, mitä kannattaa tehdä, mikä on mahollista ja mikä ei. Näin ollen sinun ei tarvistse itse stressata ja pähkäillä näiden hiusasioiden kanssa… moneti sitä ei osaa arvostaa ennekuin on nähny mihin se luottokampaaja pystyy ja sit miettii et miten sitä onkin voinut himassa yrittää lotrata väreillä….

  • Mmm, olet oikeassa. Kampaaja voisi olla ihan hyvä ratkaisu… Mulla on vaan aika huonoja kokemuksia kampaajista, joten sellainen perfect place on ollut hakusessa. Suositteles jotain?

 4. Goldwellin sävytteet sinisessä vaahtopurkissa on ollut mun vaaleille hiuksille parhaat, taittavat oikein hyvin ja sävyvalikoima on hyvä! Mikäli tahdot keltaisuutta pois, suosittelen joko sävyä 10BS eli beige silver, tekee kylmän hieman tuhkansävyiseksi.

  Mikäli sävy saisi edelleen olla lämmin, mikä voisi sopia tummaan hiukseen paremmin, kokeile sävyä 10BG eli beige gold, sävy on lämmin mutta ei keltainen.

  Itse sekoitan omiin vaaleisiin hiuksiini molempia ylläolevia. Kuitenkin kun mainitsit että tahtoisit hiuksien olevan elähtäneet. Jos sävy on mieluinen mutta väri kulahtanut, kokeilisin sinuna sävyä REF mikä on vain väriä kirkastava! sisältää hieman violettia pigmenttiä eli taittaa keltaisuuttakin mutta kuitenkin pääasiallisesti kirkastaa värin!:)

  http://lovedbylo.blogspot.fi

 5. Kynsiprobleemaan kannattaa kokeilla viilata kynnet ennen lakkausta (kauttaaltaa, siis myös päältä) sekä käyttää alus- ja päälilakkaa. Pitäisi pysyä hyvänä ainakin muutaman päivän :) Ja tiuskauksessa/siivouksessa tietenkin hanskoja, niin ei lohkeile!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta