Tervetuloa juhannus

Ajattelin tulla vielä pikaiseen kirjoittamaan tänne ennen kuin painun juhannuksen viettoon. Tai noh, varsinaisesti sen viettäminen alkaa huomenna mutta todennäköisesti aikataulu on sen verran tiukka, että en kerkeä enää postaamaan. Vaikka voipi olla, että innostun käyttämään taas iPhonen Bloggeria ja päivittämään kuulumisia. Te, joita mun juhannus kiinnostaa, seuratkaahan Instasta nimimerkillä judezzi

Yksi juttu on vielä kuitenkin pakko mainita, eli ostin tänään pitkästä aikaa itselleni uuden tuoksun. Ollut jo pitkään tilanne, että ei ole sellaista todella oman tuoksuista tuoksua hyllyllä. Nuorempana mulla oli aina Escadan kesätuoksut ja tänään ihastuin ihan täysin tähän tämän kesän Cherryn tuoksuiseen kesätuoksuun. Aivan ihana, makeahko kirsikkainen mutta kuitenkin suhteellisen raikas. Löytyykö tämä kesätuoksu muiden hyllystä? :)

Muistin virkistämiseksi kaivoin viime vuoden juhannuslook- kuvan arkistoista.
Oivoi, miten se vuosi onkin jälleen vierähtänyt!
Oikein ihanat juhannukset jokaiselle! <3
Nauttikaahan mutta olkaa ihmisiksi. :)
On my way

2 vastausta artikkeliin “Tervetuloa juhannus”

  1. Mun on pitäny ostaa toi tuoksu jo parisen viikkoo sitte. Kaveri käyttää sitä ja ihastuin heti tuoksuun. :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta