Vatsa vilkkuen

Vähän kuten maximania, mulle on tainnut iskeä myös napapaitamania. Mielestäni nuo ovat aivan ihania esimerkiksi korkeavyötäröisten farkkujen tai maxi/polven alapuolelle olevan hameen pituuden kanssa. Toki hameessakin tulee olla korkea vyötärö. Katselin Carlingsilta jo  ultrakorkealla vyötäröllä olevia mustia Kissyjä, täydelliset tuollaisen lyhyen paidan kanssa! Mun juhannusasuunkin kuuluu näillä näkymin tänään Zarasta ostettu mielettömän magee lyhyt toppi, näette sen sitten myöhemmin! :) 

Nellyn aleistakin löytyi muutama kiva lyhyt teeppari/toppi. :)
1. *click, 2. *click

Rihanna ja Sienna näyttävät mallia!
Kuvat lainattu täältä.

Mitäs te pidätte tästä paitatyylistä? Yes or no? :)
On my way

4 vastausta artikkeliin “Vatsa vilkkuen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta