Alkupaloja jussista

Huomenta! Täällä blogissa on nyt ollut hieman hiljaisempaa johtuen juhannuksesta ja siitä etten ole oikein kerennyt koneella istumaan. Olo ei ehkä kuitenkaan ole mitä levännein, toivottavasti siellä? Mutta täytyy sanoa jälleen kerran, että hauskaa oli. Nukuttiin yöt teltassa, joten pientä eksotiikkaakin oli havaittavissa. ;) Lisäilen viimeistään loppuviikosta enemmänkin kuvia tänne blogiin, nimittäin  kunhan vaan saan tuon kameran muistikortin purettua. Lisäsin kuitenkin Instasta muutaman otoksen ensihätään.


Perjantain lookkia ja juhlaasua. 
Loppujussi menikin sitten jo maximekoissa ja biksuissa…
Ah, mitkä maisemat. Sielu lepää.
Meidän muusikko jaksoi soitella ja viihdyttää juhlakansaa. :)
Mites siellä sujui juhannukset? Väsyttääkö yhtään?
Nytpä ei auta kuin napata arjesta kiinni ja lähteä lenkille, sekä duuniin.
Voimia maanantaihin, kyllä tästä päivästä selvitään!
On my way

14 vastausta artikkeliin “Alkupaloja jussista”

  • mitä mautonta, mautonko siksi koska a) kaunis hyväkroppainen nainen on b) ostanut rinnat ja c) KEHTAA pitää niitä ”esillä” eli pienessä vaatteessa?

  • Mun mielestä ei ole mauton. Alaosa on kuitenkin maximittainen, muutenkin jussina oltiin paljon biksuissa, joten sou not? :)

  • sen takia mauton, että tissejä täytyy erikseen esitellä tuollaisella pikkutopilla. paljon kauniimmat olisivat, jos eivät olisi noin huomiotaherättävästi esillä.

  • Ja sama anonyymi täällä taitaa kauhistella tota toppia edelleen ja joka postaukseen… :) Koitas selvitä jo järkytyksestä!

  • ei kyllä kykene mitenkään selviytymään tästä.

 1. Aivan ihana asu! Mistä olet löytänyt tuon topin? Kauniina olet ollut ja kaukana mauttomasta

 2. Nätti tyttö ja nätti asu minustakin. Mutta ehkä enempi kesäbaari/kaupunki asu… eikös landelle pukeuduta vähän eritavalla ja yleensä nassu luonnontilassa.. :)

  • Musta juhannusaatto on eri juttu, nuo olivat bileet, ei siis mikään mökkireissu. Tosin la oltiin jo enemmän luonnontilassa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta