Päivä käyntiin

Täällä se käynnistyy ananas- banaanismoothiella, sekä kupposella kaffia, toimii paremmin kuin hyvin! On jo pitkään ollut tapana vetää aamuisin smoothie, kaurapuuro on jäänyt kokonaan ruokavaliosta pois. Jostain ihmeen kumman syystä mulle on iskenyt joku puuroäklötys ja limainen kaurapuuro saa suorastaan aikaan oksurefleksin. Ennenhän rakastin puuroa ja vedin sitä joka ikinen aamu. Puurossa miinus oli etenkin se, että sillä ei kovin pitkään jaksanut. Toki jos sekaan heitti raejuustoa niin piti hieman pidempään nälän poissa mutta ugh. Itse vaan koen suurta ällötystä jos mietin kaikenmaailman mehukeitto, raejuustosörsseleitä puurossa… Nämähän toki taas jälleen kerran ovat makuasioita! ;) Kumpi siellä vie voiton, puuro VS aamusmoothie? 

Onneksi terveellisessäkin ruokavaliossa on niin paljon vaihtoehtoja, eli ei tosiaan tarvitse syödä mitään äklötystä vaan aina löytyy jokaiselle joku hyvältäkin maistuva vaihtoehto. Mulla on itseasiassa nyt viimeiset viikot ollut todellinen terveysmoodi päällä, (lukuunottamatta juhannusta) mutta muuten tullut juostua ja treenattua enemmän kuin säännöllisesti. Toki meikäläisellä on tämä enemmän tai vähemmän aktiivi treenitahti ympäri vuoden mutta kuitenkin, mielikin on ollut innoissaan kaikesta freshistä safkasta ja karkkeja ei ole tehnyt samalla tavalla mieli kuin ennen. Niin ja treenit ovat maistuneet. Lisäksi olen oikeastaan täysin pudottanut leivän pois ruokavaliosta. Tämäkin on sattunut ihan vaan huomaamattaan, koska ainakaan itselläni ei tee näin kesällä kovinkaan mieli mitään lämpöisiä sämpylöitä tai muuta. Muhun ainakin tuo kuumuus vaikuttaa ja tekee enemmänkin mieli kaikkea raikkaampaa, joten olo on ollut todella kepeä. Miten siellä on treenit ja ruokailut sujuneet? Oletteko huomanneet lämmön vaikutusta ruokailutottumuksiinne?

Nyt olisi sitten tarkoitus lähteä viettämään tämä aurinkoinen päivä töissä.
Ei jostain syystä ihan hirveästi innostaisi… Onneksi enää hetki lomaan, jiha!
On my way

13 vastausta artikkeliin “Päivä käyntiin”

  • Oon mä tainnut joskus… mutta olen kyllä miettinyt sitä seuraavan videopostauksen aiheeksi. :)

 1. herranjestas!! Luin sun muutamia postauksia läpi ja tein pari havaintoa:

  1. Sä olet 26-vuotias, mutta näytät IHAN 20-vuotiaalta!! Ihan oikeasti, vau. Oon ite 21, ja haluun näyttää yhtä hyvältä sitten kuin sä! :D
  2. Oot TODELLA kaunis
  3. Oot tositosi hyvässä kunnossa ja sulla on upea kroppa!
  4. Sulla on ihania ja monipuolisia postauksia.

  Ei voi muuta sanoa kuin wau. :) Oot tosi inspiroiva!!

  • ..no ei ne muutkaan nyt niin ”vanhalta” näytä 26-vuotiaana :D

  • Voi kiitos Vilma, ihanasti sanottu. Itse en myöskään koe, että omanikäiseni nyt niin vanhan näköisiä vielä olisivat mutta kai meitäkin on sitten moneen junaan. :) Niin ja PS. Olet myös upea! ;)

   Niin ja sulta löytyy myös kiva blogi, pitääkin muistaa seurailla!

 2. Oon tossa puuuroasiassa täysin samaa mieltä, yök! Mulla on ollu aina sama juttu. Muistan kun päiväkodissa teeskentelin hoitajille olevani puurolle allerginen aina kun oli puuroa :D

 3. Mulla on kyllä ihan ehdoton aamupala juurikin puuro-raejuusto-marja/mehukeitto-soijalesitiinirae- kombo. Ei vaan lähde päivä käyntiin muuten, etenkin aamuaerobisen jälkeen puuro maistuu vaan niin taivaalliselta!:) Toki smoothiekaan ei ole todellakaan mikään huono valinta, mulla se kulkee tällä hetkellä väli- ja iltapalana.

  Muutenkin nyt lämpimien kelien aikana smoothiet maistuu enemmän kuin hyvin. Ihanaa loman odotusta, mulla se alkaa tossa 8h päästä eli yksi duunivuoro vielä rykäisemättä! ;)

  http://hede-fitlife.blogspot.fi

  • Aijaa, mulla oli tuo puurofiilis myös ennen, en tiedä sitten mitä käynyt? Smoothiet on vaan niin ykkösiä, ainakin toistaiseksi. ;) Ihanaa lomaa sulle Heidi! =)

 4. Tosi ihanaa että postailet niin usein :) tä on yks lemppariblogeistani ja oot vielä niin pirun kauniskin! Hyvää kesää sulle jutta :)!

 5. Suoraan sanottuna mun ruokahalu on näillä hellekeleillä aivan surkea. Mutta en jaksa ottaa siitä paineita, kun tuskin kuitenkiaan kauhean pitkään jatkuu nää kuumimmat päivät, ja sitten jos jatkuis niin pitäis vaan tunkea ruokaa nassuun vaikkei maistuis. Vielä en oo vaivautunut vaan syön lähinnä aamulla suht täyttävästi, päivällä jotain ihan kevyttä/raikasta ja sitten illalla jonkunnäkösen aterian. Kyllä nää sit tasottuu..ja kylläpä sun kroppa näyttää hyvinvoivalta! Vautsi, oot varmaan saanut vähän lihasta kehoon!

  • Joo, tuo käy aika monelle. Mä vedin tänään keiton duunissa ja kahvia niin meinas oksu lentää… Näille säille sopii tosiaan vähän raikkaammat eväät, etenkin jos paahtaa ihmisten seassa 8 h. Ja kiitos, treeni on tainnut tuottaa tulosta. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta