Iltapalaa ja Lux- Case voittaja

Arkisin, kun syö terveellisesti voi viikonloppuisin vähän hölläillä. Ihminen tarvitsee muutakin kuin maitorahkaa ja raejuusoa, jollei kroppa niin ainakin pää. Jos elää jatkuvasti pitäen kaiken ns. herkullisen pannassa, pakka räjähtää jossain vaiheessa. Muistakaahan siis ihmiset herkkupäivä/päivät, ihminen tarvitsee niitäkin. :) Minä täällä kokkailin meille pientä iltapalaa samalla, kun odottelen miestä kotiin. Mun vapaapäivä vierähti S:n entisen asunnon loppusiivousta tehden. Huhhuh sanon minä, aikamoinen homma. Neljä tuntia kuljin moppi ja rätti kädessä ja silti tuntui, ettei tullut ihan 100 % puhdasta. En ymmärrä miten sitä likaa kertyykin niin paljon… Miehet?! :D Kirjoitinkin Facebookkiin, että nyt odottelen vähintäänkin kosintaa, heheh. Ehkä mä kuitenkin joudun tyytyyn noihin tortilloihin… :)

Nam, nam!

Niin ja lupasin vielä Lux- Case.fi arvonnan voittajan julki.
Eli 30 euron lahjakortti lähtee Mimmulle,
”Moikkamoi! Tykätty on ja kuoret taitaisivat tulla tuolle kolhiintuneelle iPhonelleni tarpeeseen. :) 
Aurinkoisin keskiviikkoterkuin Mimmu
flower3000(a)suomi24.fi”.

Onnea, laitan sun yhteystiedot eteenpäin! :)
Nyt kutsuu sohva, ihanaa iltaa sinne. <3
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta