Meriton SPA

Ja Tallinnan reissupostaukset jatkuu. :) Eli hotlaan saapumisen jälkeen pääsimme tutustumaan Meriton hotelli- ketjun Spahan. Meille oli varattu tunnin kokovartalohieronnat ja mahdollisuus mennä allas- osastolle poreilemaan ja nauttimaan saunoista. Hieronta oli ihan mieletön, itse en ole hetkeen päässyt tuolla tavoin hemmoteltavaksi ja tekikin treenien kipeyttämille lihaksille super hyvää! Hieronnan jälkeen kävästiin allas- osastolla, itse en kuitenkaan jaksanut uimaan tai saunaan. En ole oikeastaan kova saunomaan ja uinnistakaan en ole koskaan erityisemmin tykännyt. Uinti on kuitenkin loistava harrastus, joten pieni tavoite olisi syksylle alkaa käymään tuossa lähes naapurissa edes kerran viikossa pulikoimassa. :) Anyways, muutama kuva Meriton SPA:sta

Ihan ikävä tulee, kun näitä kuvia katselee… 
Tänään taas paluu arkeen ja duuniin, onneksi enää viisi päivää ja sitten koittaa LOMA. :)


* Matka on saatu yhteistyönä blogin kautta
On my way

2 vastausta artikkeliin “Meriton SPA”

  1. Mitä ir:ää sulla on näissä kuvissa?:) Meinaan vaan että mielettömän upee väri ja hienosti oot saanu laitettuu ilman mitän laikkuja jne. ! :)

    • Mulla on sitä St. Morizia. Linkki siihen löytyy mun blogin oikeasta sivupalkista. :) Mulla siis harvoin on laikkuja, koska tuosta ei tule.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta