Tiistaina

Pitkästä aikaa asukuvaa! Ollut muuten aika hauska, kun tässä parin päivän sisällä on useampi lukija käynyt meillä hakemassa itselleen maximekkoa, ja kertonut samalla lukeneensa blogistani näitä tulleen lisää. Todella kiva ollut vaihtaa teidän kanssanne muutama sana ja mahtavaa, että oikeankokoisia mekkoja on vielä löytynyt! :) Mulle eräs työkaveri letkautti tässä yksi päivä, että ”sähän olet koko kesän kulkenut noissa trikoomekoissa- ja hameissa”, kun mä jo mietin pitäisikö vielä ostaa vaikka vihreä ja tummanharmaa… Niin, että tosiaan käyttöähän näille olisi jos vielä koko loppukesänkin painelen maxeissa. :D Alla olevissa asukuvissa mulla on meiltä saatava polven alapuolelle oleva Noisy Mayn kynähame, aivan ihana tuokin! Ja löytyy muuten vielä mustanakin. ;)

Hame Vero Moda (Noisy May)
Toppi ONLY
Tuntuu, että päivät viipottavat kovaa kyytiä ja loma alkaa mulla jo perjantain jälkeen.
Tulevana viikonloppuna onkin Summer Up:it Lahdessa, onko moni menossa?
Täällä olisi tarkoitus suunnata sinne jos säät suosivat. :)

Nyt kuitenkin juoksulenkille, 
parin päivän salitreenien jälkeen kroppa huutaa suorastaan aerobista kevyttä oloa!
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta