Pari laukkua myynnissä

Pitkästä aikaa tulisi blogikirppistä, tai oikeastaan muutama laukku myyntiin. Meillä kaapit pursuilee ja mun pitäisi tosissaan päästä johonkin kunnon kirppikselle myymään tuota kamaa pois. Harmittaa niin paljon tuo Valtterin poismeno! Meidän naapuriin on kyllä avattu uusi itsepalvelukirppis, jossa on mahdollisuus vuokrata pöytä ja myydä siellä kamaa pois. Mietityttää vaan hieman tuokin, kaikki tuotteet pitäisi hinnoitella ja lähteeköhän sieltä tavaraa kävelemäänkin… ?! Osaisitteko suositella Stadissa jotain hyviä kirpputoreja, olisi ihan mahtavaa jos jollain olisi vinkkiä jostain hyvästä paikasta!?

Nyt sitten nämä tuotteet, eli ensimmäisenä Lindexiltä useampi vuosi sitten hankittu nahkainen laukku. Maksoi silloin n. 100 €. Ei kovin paljoa käytetty, kulutuksen jäljet kuuluvat laukun pesuun. Ainut miinus on laukun pohjassa näkyvä ”läikkä”, eli sinne on joskus kaatunut jotain. Virhe on kuitenkin vain visuaalinen, itseäni ei ainakaan ole haitannut. :) Alla olevista kuvista tulee ilmi tuon läiskän koko. Mietin pitkään myynkö tämän laukun mutta päädyin sitten kuitenkin myymiseen, koska laukkukaappikin pursuilee… Lähtöhinta on 20 € + postituskulut. 

Toisena sitten Glitterin pikku/juhlalaukku. 
Käytetty myöskin vain muutaman kerran, mielestäni todella magea, mutta ihan liian harvoin tulee käytettyä. 
Tuon ”hopeoidun” remmin saa myös laukun sisälle piiloon, eli voi käyttää ns. clutchina. 
Lähtöhinta on 10 € + postituskulut.
Jos olette kiinnostuneita laukuista, laittakaa viestiä kommenttiboxiin.
Eli sinne tarjoamanne hinta ja sähköposti- osoitteenne
Aikaa huudella on lauantai- aamuun klo. 12.00 saakka.
Tämän jälkeen laukut lähtevät eniten tarjonneille. :)

Niin ja jos tulee jotain kysymyksiä, kysykäähän! 
On my way

8 vastausta artikkeliin “Pari laukkua myynnissä”

  1. Hei, minkä kokoinen tuo ruskea nahkalaukku on? Mahtuisiko perus salikamat sinne? :)

    • Mulla on ollut joskus tuo salilla messissä, sinne menee kengät ja treenivaatteet ihan kivasti mutta ei sitten koko kauneusarsenaali. :D Silloin laukku ei tosin mene kiinni vaan olen kuljettanut sitä kolmannen kuvan tavalla.

    • Moikka! Eivät ole. Ostaja ei valitettavasti vastaillut viesteihini sen koommin ja lähdettiin reissuun niin homma jäi. Olisitko kiinnostunut jommasta kummasta? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta