Kulmakarvani mun

Ajattelin väsätä postauksen aiheesta kulmakarvat. Mun lempparikulmat on paksut ja siipimäiset. Ne kehystävät kasvoja, joten niiden osuus lookissa on mielestäni ehdottoman tärkeä. Nykyään taitaa luonnollisuus olla valloillaan myös tässäkin osassa kauneutta ja (onneksi) näkee paljon ns. hyviä, tuuheita ja luonnollisia kulmia. Joskus, kun se muoti taisi olla ajella ne kokonaan pois… :D 

Itse olen kuitenkin aika laiska kulmakarvojen kanssa, laiminlyön niiden nyppimistä aika tavalla ja usein ne rehottavatkin miten sattuu. Korjaan niitä kuitenkin oikeastaan päivittäin meikkauksen ohessa, eli lisään vähän väriä noihin ns. pieniin aukkokohtiin, joissa karvoja on harvemmassa. Alla olevassa kuvassa mun kulmat ovat luonnontilassa aamulla ennen meikkiä.

Olen aikanaan kokeillut montaakin tapaa meikata kulmat. 
Jossain vaiheessa käytin aina ruskeaa kynää, sitten ripsiväriä mutta nyt olen jo pidempään käyttänyt ihan ruskeaa mattaluomiväriä. 
Sain jokunen aika sitten Thebokselta lahjaksi meikkisivellinsetin, jossa tulivat mukana mm. ripsi/kulmaharja ja tuollainen pieni levitinsuti. 
Tuo suti on aivan loistava kulmien värjäämiseen ja harjalla puolestaan saa kulmat kammattua ojennukseen. 
Luomivärikin on saatu lahjaksi Thebokselta joskus aikanaan. Tällä triolla tulee mielestäni ihan täydelliset kulmakarvat! :)
Ja kulmat meikkauksen jälkeen.
Mitä pidätte?
Mielestäni tuolla saa hyvin pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen.
Kertokaahan millä te viimeistelette kulmakarvanne? :)* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

4 vastausta artikkeliin “Kulmakarvani mun”

 1. minkä ikänen oot ?

  haha muistan kyllä tuon ajan ku piti aina vetää kulmakarvat pois tai jättää ne ihan ohuiksi. itekki tuli tuota harrastettua ja sen jälkeen kulmat ei oo kasvaneet kunnolla ja ’oikein’ vaan ne on jääny vähä oudoiksi.

  siks joudun käyttää aina kulmakynää että saisin kulmat samainlaisiksi ja näkyvimmiksi. oispa mullakin noin tuuheet ja ihanat kulmat!:)

  • Oon 26- vuotias, hui. :)

   Joo, toi oli joku kauhea trendi, onneksi itse en hairahtunut muuta kuin nyppimään kulmia yläpuolelta.
   Eivät tuhoutuneet niin pahasti. :D

 2. Sulla on kyllä mielettömän hienot kulmat ihan luonnostaankin. Värjäätkö niitä vai onko tuo ekassa kuvassa näkyvä väri sun oma?

  • No kiitos. :) Harmittaa vaan, että on tuollaisia railoja minkä vuoksi joutuu väriä lisäilemään. :/
   Joskus värjäsin joo, lähes mustaksi aina mutta nykyään tosi harvoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta