Avainsanana CC

Sain joku aika sitten Lumenelta pari CC- voidetta testiin. Olin jo aikaisemmin lukenut jonkun verran näistä tuotteista ja olikin mahtavaa päästä itse testailemaan. Purkin kyljessä lukee ”täydellisen peittävä mutta kevyt meikkivoide”. Tämä pitää täysin paikkansa, nimittäin voide peittää mutta samalla ihon pinta jää kuulaaksi ja ei tee kasvoista tukkoisen näköisiä. Mulle lähetettiin parikin sävyä ja tuo ”deep” on ehdottomasti omalle iholleni paras. Niin ja hei, näissä on muuten SPF 20, eli ei tarvitse auringossakaan huolehtia rasvaamisesta. Jos nyt mietit mistä näitä sitten voi hankkia, niin ainakin Sokoksen verkkokaupassa on myynnissä (click)

Alla näkyy nuo molemmat sävyt, kovin suurta eroa sävyjen välillä ei ole.
Mun tämän hetken favorite meikkicombo on CC- voide plus Ihon sävyn heleyttäjä
Sekoitan molempia voiteita keskenään ja avot, täydellinen lopputulos. 🙂
Millaisia kokemuksia teillä on CC- voiteesta? 🙂


* Tuotteet saatu blogin kautta 
Kommentit (4)
  1. Pipari Piparinen
    8.7.2013, 21:03

    Mä käyn ostamassa tota ihan vaan tän postauksen perusteella ja jos toi on must huono, niin syytän sua!

  2. Moikka! Pahoittelut off topic -viestistä, tämä ei nyt kyllä liity mitenkään CC-voiteisiin, mutta… 🙂 Eli kerroit 30. kesäkuuta täällä blogissasi, että minä (Mimmu, flower3000@suomi24.fi) voitin Lux-Case-arvonnan. En ole kuitenkaan saanut vielä mitään yhteydenottoa tästä palkinnon toimituksesta, kuinkahan pian sieltä mahdetaan olla yhteydessä? 🙂

    1. Moikka! Joo, siis kyllä voitit arvonnan ja laitoin viestiä eteenpäin. Laitan kyselyä heille uudelleen heti samantein!

    2. Kiitti paljon, nyt tuli heiltä viestiä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *