Ihan kiva sunnuntai

Eilen oli aivan ihana aurinkoinen kesäsunnuntai, ai vitsit olikin kuuma! Mulla on alkanut nyt vasta nuo lomafiilikset pikkuhiljaa käynnistymään ja mieli rentoutumaan tuleviin viikkoihin. Eilen tosiaan aamun starttasin 30 minuutin juoksulla, mulle paras tapa on nousta sängystä, juoda lasi vettä (ehkä banaani) ja samantein kamat niskaan ja lenkille. Jos jään hengailemaan, avaan koneen tai muuta, ei lähdöstä meinaa tulla oikein mitään. Ihan mahtava fiilis oli jälleen tänään tuon lenkin jälkeen, kyllä se vaan aina kannattaa. Aamupalaksi meni persikka- ananassmoothie, maitokahvia ja omena. Oikeastaan aika basic aamupala täällä tätä nykyä. Aamiaisen jälkeen suunnattiin Lotan kanssa Stadikalle muutamaksi tunniksi. Kuvia sieltä ei ole, koska yllätyksekseni siellä on kuvauskielto (???). Noh, anyways pari tuntia arskaa ja käytiinhän me siellä likavedessä pulikoimassakin. Mulla itseasiassa oli sitten kai jotenkin hieman huonoa rasvausta, meinaan kasvot punoittivat hieman illalla. Onneksi kuitenkin tänään jo parempi.

Parin tunnin Stadikka reissun jälkeen päätettiin poikaystävän kanssa lähteä hieman palloilemaan. 
Käytiin Vapianossa syömässä ja kierreltiin pitkin Kaivarin rantaa.
Tuollainen päämäärätön käveleskely on ihan mukavaa, varsinkin näissä aurinkoisissa olosuhteissa. 
Vapianossa otin muuten suosikkini Kana- CaesarinSe vaan toimii aina yhtä hyvin, suosittelen!
Ja illan asuna toimi seuraava kokonaisuus:
Kengät DinSko
Hame Vero Moda
Laukku Zara
Aurinkolasit BikBok
Toppi Bershka
Tänään olisikin sitten vuorossa Suomenlinna ja picnic, niin ja plus paljon aurinkoa.
Onko moni käynyt jo tänä kesänä Suomenlinnassa? :)
On my way

4 vastausta artikkeliin “Ihan kiva sunnuntai”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta